Lisbet Dahl stopper: Her er afløseren

En ny står i spidsen for Tivolirevyen 2025.

For to år siden var Lisbet Dahl med til at genrejse Tivolirevyen, der fik en gedigen opvågning, og atter blev en stor publikumssucces. 

Efter to sæsoner med revydronningen ved roret, tager andre kræfter over. 

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører nyt job: Jeg skal ikke arbejde 8-16

Det afslører Tivoli i en pressemeddelelse, hvor det lyder, at komiker Linda P, der selv spiller med i revyen, har takket ja til at påtage sig opgaven som kreativ chef for næste års Tivolirevy. 

 - Det er med kæmpe respekt for revygenren, at jeg skal stå i spidsen for næste års Tivolirevy. Jeg har altid elsket comedy. Alt fra stand-up til revy, som jo alt sammen går under comedy-genren, udtaler Linda P og tilføjer: 

-  Det er en kæmpe gave for mig nu at blive kreativ chef for Tivolirevyen, som er en ære at skulle føre videre. 

Ligesom hun selv har betrådt den ikoniske scene i Glassalen, bemærker Linda P da også, at nogle af de største, danske komikere har stået netop der. 

Samtidig løfter hun sløret for sine planer for næste års revy. 

LÆS OGSÅ: Heino Hansen i opsang

- Vi kommer til at lave noget nyt og spændende comedy, som publikum ikke har set før, men vi skal også hilse på nogen af de helt klassiske revyelementer, men først og fremmest skal vi give publikum en sjov aften. 

Frederik Wiedemann, der er kulturdirektør i Tivoli, er da også ganske tilfreds med at have Linda P i spidsen, men understreger også, at Tivoli har været glade for at genoptage Tivolirevyen med Lisbet Dahl de forgangne sæsoner. 

- Linda P. har for længst vist sine kvaliteter inden for en bred vifte af comedy. Hun nærer samtidig en stor kærlighed til den klassiske revy, og var også med i første udgave af Tivolirevyen, da den vendte tilbage for to år siden, så hun har masser af erfaring og en kuffert fyldt med nye ideer, lyder det fra kulturdirektøren. 

LÆS OGSÅ: Stopper i 'Vild med dans'