Søren Pape Poulsen.

Søren Pape medvirker i ny rockerdokumentar

En ny dansk dokumentar tager seeren helt tæt på rockerklubben 'Comanches', og her bliver det til et gensyn med den den afdøde tidligere minister.

Den 9. august 2024 har den helt nye dokumentarserie ’Brutalt Broderskab – Comanches’ premiere på Max. I dokumentaren følger man blandt andre rapperen A’typisk, bokseren Patrick Nielsen og den tidligere HA’er Phillip Nielsen. De er alle tre medlemmer af rockerklubben 'Comanches MC' - og nu giver de, sammen med andre klubmedlemmer, seerne et unikt indblik i deres verden. 

LÆS OGSÅ: Daniel Agger vender tilbage til landsholdet

-  De har lukket os ind i noget af deres verden. Vi har mødt dem med kritiske spørgsmål, som de har valgt at svare på. De har en vigtig stemme i deres egen historie, om man så vælger at tro på alt, hvad de siger, må være op til ens egen sunde fornuft, fortæller Tine Røgind, der er journalist og producent på dokumentaren, i en pressemeddelelse. 

Artiklen fortsætter under videoen.

Dokumentaren vil forsøge at vise "(Et nådesløst miljø med konflikter og fredsaftaler, lange fængselstraffe og organiseret kriminalitet, hvor drab, vold, afpresning og tortur naturligt følger med.", lyder det i en pressemeddelelse.

Udover rockermedlemmer medvirker blandt andre tidligere justitsminister Søren Pape Poulsen og  justitsminister Peter Hummelgaard i dokumentarserien, der er sendes i otte afsnit.

LÆS OGSÅ: Bag om 'Operation X': Det kan vare år