Sonny Fredie-Pedersen udlever drømmen: Arbejder nonstop

Danserens hektiske kalender afspejler en mand med mange talenter og et urokkeligt drive, og selvom sommeren er over os, så er der for ham ikke meget tid til ferie.

Den danske kunstner Sonny Fredie Pedersen har skabt sig et imponerende liv i Los Angeles, hvor han hver dag udlever sin passion for dans, musik og underholdning. Hans hektiske kalender afspejler en mand med mange talenter og et urokkeligt drive, og selvom sommeren er over os, så er der for ham ikke meget tid til ferie.

– Jeg har som regel flere projekter i gang samtidig, om det er mig selv som artist, som underviser, som koreograf eller som ejer af mit Performing Arts Academy. Der er bare altid rigtig mange ting i gang, fortæller Sonny, der i mange år har drevet sin egen danse-uddannelse i USA og Danmark.

Når det 37-årige talent en sjælden gang har tid til at koble af, så finder han roen i naturens enkelthed, og de stille stunder i sit hjem – et fristed midt i det pulserende Los Angeles.

– Det, jeg elsker allermest ved mit hjem i Los Angeles, er 100 procent naturen omkring mig, og hvor privat det hele er. Det er noget, jeg er taknemmelig for, og jeg føler mig så priviligeret hver evig eneste dag, jeg vågner op, forklarer danseren.

LÆS OGSÅ: Jens Werner sat i jorden på sin 60 års fødselsdag

– Jeg har lavet koreografi til 'The Bodyguard – The Musical', som nu skal sættes op i Oslo efter at have været sat op i København og Stockholm. Derudover ser jeg frem til at udgive ny musik til efteråret, fortæller Sonny, der netop har dimittteret sit hold fra 2024.
En af de ting, Sonny savner mest ved den danske sommer, er de lange lyse dage og den friske duft af regn. Omvendt sætter han stor pris på Californiens varme, solrige dage, som også rummer mulighed for en række unikke naturoplevelser.

Sammen med sin forlovede, slovenske Nika Kljun, 36, som han har dannet par med i snart 15 år, har Sonny skabt et liv, hvor grænsen mellem det professionelle og private flyder sammen. Et privilegium for parret, der begge er vokset op i professionelle dansefamilier.

– Det er klart en af grundene til, at vi også har fundet sammen i livet. Vi er så ens og forstår hinanden dybt på så mange punkter, også udenfor vores professionelle virke. Men til tider skal der selvfølgelig snakke til, hvor vi skal tvinge hinanden til at afkoble fra arbejdet og minde hinanden om bare at slappe af og nyde nuet.

LÆS OGSÅ: Frederik og Marys hemmelige OL-plan afsløret

For det kreative par byder sommeren sjældent på en pause fra arbejdet, men det giver alligevel rum for ekstra kreativitet.

– Arbejde i USA er som regel non stop året rundt, da det er kulturen herovre. Så vi bliver nødt til at løbe hurtigt sammen med alle andre. Men sommeren er stadig en periode, hvor jeg ofte har lidt ekstra tid til at være kreativ med mine egne projekter, fortæller Sonny, der er i gang med at skrive og indspille ny musik, der skal udgives til efteråret.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind afslører: Fortryder 'Far til fire'-rolle

Under optagelserne til 'Ingen slinger i valsen – 25 år efter' var filmholdet selvfølgelig også hjemme hos Sonny og Nika i Los Angeles for at filme scener til dokumentaren.

Selvom Sonny bor langt fra sin dansefamilie i Danmark, så holder de nær kontakt.

– Vi har stadig et rigtigt tæt forhold som familie, og vi prioriterer at besøge hinanden og lave hyggelige ting sammen. Jeg tror i bund og grund bare, at vi nyder at være omkring hinanden og se hinandens succeser og nyde stoltheden, som ligger i det faktum, lyder det fra Sonny, hvis mor, Søs, og søster, Gigi, hjælper til på hans danse-akademi, mens hans far, Mickey, er gået mere eller mindre på pension.

I maj sidste år fik Gigi sit første barn, og det er en af grundene til, at Sonny ser ekstra meget frem til at skulle et smut til Danmark til efteråret.

– Jeg glæder jeg mig til at komme til Danmark lidt senere på året og se min dejlige niece, Pixi Li, og tilbringe noget tid sammen med hende og min søster, mens jeg er i landet.

LÆS OGSÅ: Lars Hjortshøj om 23 år yngre kæreste: Det var ikke min plan

For nylig havde DR premiere på programmet 'Ingen slinger i valsen – 25 år efter', hvor man igen fulgte Sonny og hans kendte familie. – Det har været super overvældende og beærende at høre fra folk og modtage så meget positivitet, fortæller Sonny, der på billedet ses sammen med sin mor, Søs, sin far, Mickey, sin søster, Gigi og hendes mand, Mads, samt sin forlovede, Nika.