Foto: Blu/TV 2

Sebastian åbner op: Derfor gik det galt med Bianca

Nu fortæller Sebastian sin side af historien.

Det så kortvarigt ud til, at årets yngste deltager i "Landmand søger kærlighed", 21-årige Bianca Eisenhart, fandt kærligheden hos den charmerende drengerøv Sebastian. Deres kemi var øjeblikkelig, og han blev da også den, hun valgte til sidst i programmet. 

Artiklen fortsætter under videoen.

Alt tog dog en dramatisk drejning, da parret skulle på romantisk weekend. Forud for deres getaway opstod der nemlig flere kontroverser mellem dem.

- Da jeg tog afsted på den romantiske weekend, var jeg næsten 80 procent sikker på, at jeg ville afslutte det, fortæller Sebastian til HER&NU og forklarer: 

- Der havde været flere episoder, hvor Bianca gav mig blandede signaler. En af de gange, jeg besøgte hende, lå hun bare på sin computer og så serier, og jeg følte virkelig, at hun ikke havde lyst til at være sammen med mig. Stemningen var bare... underlig. Det var også kun mig, der tog initiativ til at ses, og jeg havde brug for, at det var mere gensidigt. 

Alligevel havde Sebastian et lille håb, som fik ham til at tage afsted. 

- Jeg ville gerne høre hendes side af sagen, inden jeg tog en endelig beslutning. Det kunne jo være, at vi bare havde misforstået hinanden, siger han.

LÆS OGSÅ: Midt i balladen: Dan Jørgensen og Vibeke Lentz går fra hinanden

Weekendens samtaler afslørede dog, at problemet stak dybere end en simpel misforståelse. 

- Da Bianca nævnte, at hun kun ville ses en gang hver 14. dag, vidste jeg, at det ikke kunne fungere. Jeg behøver ikke at ses hver dag, men at mødes kun 24 gange om året føles slet ikke som en rigtig kæresterelation. Det var der, det gik op for mig, at vores forventninger til et forhold bare var alt for forskellige, forklarer han. 

LÆS OGSÅ: Troels Lybys anderledes familiehobby: anerkendt med fornem pris

I dag er Sebastian stadig single, men han håber, at han snart finder kærligheden.