Efter 12 år i Familieretshuset: Oliver Bjerrehuus opgiver kampen om børnene

Model Oliver Bjerrehuus ser ikke sine tre mindste børn, og det smerter ham hver dag.

Model Oliver Bjerrehuus gæster tv-programmet "Bense på tur" med vært Thomas Bense til en snak om gamle dage og seriøse emner. 

LÆS OGSÅ: Midt i balladen: Dan Jørgensen og Vibeke Lentz går fra hinanden

Blandt de mere alvorlige samtaler falder snakken på, hvad de hver især fortryder eller er kede af, og her åbner Oliver op om et dybt emne. 

- Jeg ser ikke mine tre børn, og det er bare en smerte... som at have en brækket fod. Der er et kæmpe hul, og det må jeg lære at leve med hver dag, fortæller Oliver i programmet og tilføjer:

- Når man har levet et vildt liv, så er man nødt til at gro en rygrad, der kan klare de ting. Jeg øver mig i at være sentimental. Jeg kan godt tage op i sommerhuset i Tisvilde en hel uge og bare græde. 

Oliver har børnene Sigga, Hanna og Hugo med ekskæresten Gunnvør Dalsgaard, og han har indset, at der ikke kan kæmpes mere. 

- Det er meget simpelt. Det er den, der har bopælspligten, der har magten. Nu har jeg siddet i 12 år i Familieretshuset med advokater og alt, men der er ikke rigtig nogen hjælp og hente der, siger Oliver, der håber, at børnene finder ham senere i livet. 

- De elsker deres mor, så det er ikke det. Jeg må bare se i øjnene, at det ikke er det her liv. Jeg må bygge et liv op, der er interessant for dem, når de måske en dag gerne vil finde ud af, hvad halvdelen af dem er. 

LÆS OGSÅ: DR-vært er blevet mor igen: Se de søde billeder

Det er ikke første gang, Oliver ytrer sin smerte i tv-programmer. Senest var det i DR-programmet "De unge kærester", som Ekstra Bladet fik modreaktion på fra ekskæresten Gunnvør Dalsgaard. 

- Det jo spøjst, at sådan en person holder fast i et narrativ, som jeg slet ikke kan genkende, og som heller ikke er sandt, siger Gunnvør til mediet

LÆS OGSÅ: Onkel Reje om sit livs mareridt: Jeg kommer aldrig over det

Oliver Bjerrehuus har også sønnen Oscar Bjerrehuus på 23, fra sit tidligere ægteskab med Anna von Lindholm, som han har kontakt til.

Se hele programmet "Bense på tur" i fuld længe på Pluto TV.