Emil Trier, Camilla Brahe, Sofie Møller Nielsen og Mikkel Trier
Emil Trier, Camilla Brahe, Sofie Møller Nielsen og Mikkel Trier

SE BILLEDERNE: Trier-tvillingerne viser kæresterne frem

De ellers private tv-tvillinger havde for nyligt deres kærester med på dobbeltdate foran kameraerne.

Efter at de sammen med Melissa Bentsen vandt 'Forræder', kunne Mikkel og Emil Trier endelig tage hjem til kæresterne, Sofie Møller Nielsen og Camilla Brahe.

LÆS OGSÅ: Emil Midé opereret: Sygdommen hænger ved

Artiklen fortsætter under videoen...

Men faktisk havde Sofie og Camilla forventet at se dem meget tidligere, end de gjorde.

Ved premieren på Will Smith og Martin Lawrences fjerde 'Bad Boys'-film fortalte Sofie, at det kom bag på både hende og Camilla, at de 25-årige tvillinger kom så langt.

– Vi skrev sammen og tænkte; ”de er nok hjemme i morgen”. Men så gik der alligevel 10 dage, fortalte hun på terrasssen på MovieHouse i Hellerup, hvor de to par hyggede sig med de andre gæster, inden filmen startede.

LÆS OGSÅ: Heino Hansen afslører nyt program

Privat kærlighed

Selvom Trier-tvillingerne har været offentlige ansigter i mange år, og for alvor fandt vej til den brede befolknings bevidsthed i 'Forræder', så er det sparsommeligt, hvor meget man ved om deres privatliv.

Tager man et kig på tvillingernes respektive Instagram-profiler, kan man dog få en idé om, hvor længe de begge har befundet sig i hver deres kærlighedsbobbel.

Artiklen fortsætter under billedet...

Sofie Møller Nielsen og Mikkel Trier
Sofie Møller Nielsen og Mikkel Trier

Mikkel er først for nylig begyndt at dele billeder af kæresten Sofie, men det ser ud til, at de har dannet par i godt et år.

Emil er kærester med Camilla, og han har delt billeder af hende i lidt længere tid end broren, men det vides ikke, hvor længe de har dannet par.

Emil Trier og Camilla Brahe
Emil Trier og Camilla Brahe