Så meget har Jackie brugt på skønhedsoperationer

Det er ikke småpenge, den tidligere forsidefrue har brugt på sit udseende.

Allerede fra en ganske ung alder valgte Jackie Navarro at jagte modeldrømmen i både ind- og udland. 

Som model er udseendet som bekendt i højsædet, og derfor har det da også altid betydet noget for Jackie at se godt ud. Det fortæller hun om i DR-programmet 'Udstillet'. 

LÆS OGSÅ: Uhh: Se de første minutter af 'Robinson Ekspeditionen'

- For mig har det altid været en arbejdsskade at skulle tænke på, hvordan jeg så ud, forklarer hun. 

Jackie har da også gennemgået flere skønhedsoperationer, og i programmet løfter hun sløret for, hvad hun har fået foretaget. 

- Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg har fået lavet brystoperationer, men jeg tænker, det er fem gange. Så har jeg fået lavet min mave, og så har jeg fået to Brazilian Butt Lift (numseforstørrende operation, red.), lyder det fra Jackie. 

Men det stopper ikke her. Også ansigtet er blevet justeret, blandt andet med fillers i både læber og kæber, og så har den tidligere model derudover fået botox. 

Skønhedsoperationer er som bekendt ikke gratis, og i programmet giver Jackie et bud på, hvor mange penge, hun har smidt i de mange indgreb. 

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Nadia afslører tv-snyd: Måtte smide kuglen flere gange

- Jeg ved ikke, hvor mange penge, jeg faktisk har brugt. Det er jo ikke, fordi det er specielt dyrt, det jeg har fået lavet. Det kommer an på, hvor man får det lavet, fortæller hun og røber: 

- Men måske en million eller sådan noget. Det passer måske meget godt.