'Paradise'-Caroline sammen med Jackie i nyt program

I dag har DR premiere på et helt nyt program.

Caroline Petersen har trukket sig meget fra søgelyset, siden sin deltagelse i 'Paradise Hotel', men nu er hun tilbage i et helt nyt program. 

LÆS OGSÅ: Elvira sælger sommerhuset: Se det her

- I dag er serien ‘Udstillet’ udkommet, som jeg deltager i, og som præsenterer en ærlig, sårbar og personlig side af mig, i kontrast til mit tidligere realityliv. I programmet deler jeg min historie om, hvorfor jeg trak mig tilbage fra mediernes spotlight og det offentlige liv, og belyser de konsekvenser, som eksponeringen har medført, skriver Caroline om programmet på sine sociale medier og fortsætter:

- Som 18-årig, naiv og håbefuld, trådte jeg for ni år siden ind i mit første realityprogram uden forståelse for de langsigtede konsekvenser. I dag reflekterer jeg over den periode med en ny indsigt. Jeg åbner op om følelser af skam og angst, og serien repræsenterer et vendepunkt, hvor jeg frigør mig fra skammen over mine tidligere valg - for jeg har vitterligt ikke noget at skamme mig over. Jeg vil sandsynligvis igen blive konfronteret med negative kommentarer om mit udseende eller mit onani-alias, men vi kan jo ikke alle sammen være ligeså perfekte som dem, der hater.

LÆS OGSÅ: Dolken røber tv-løn: Det er åndssvagt

Foruden Caroline medvirker også Jackie Navarro, Line Hoffmeyer og Jeanette Ottesen i programmet, men hver af kvinderne har sin egen historie og sit eget afsnit.  

- Jeg håber, at andre sårbare unge vil tænke sig grundigt om, før de deltager i sådanne programmer. Hvis min historie kan inspirere eller hjælpe blot én person, vil jeg være tilfreds, skriver Caroline. 

Serien kan ses nu på DR.DK (P3). 

LÆS OGSÅ: Felix Smith i jubel: Endnu en baby

Caroline Petersen i 'Udstillet' på DR
Jeanette Ottesen i 'Udstillet' på DR
Jackie Navarro i 'Udstillet' på DR.
Line Hoffmeyer i 'Udstillet' på DR