Renée Toft Simonsen sætter ord på Hugos død: Jeg døde sammen med ham

Nu taler hun offentligt om sønnens tragiske død, og hvordan det ændrede hendes liv.

Det sendte chokbølger gennem landet, da Hugo Helmig døde i en alder af 24 år den 23. november 2022.

LÆS OGSÅ: Uffe Holm meldt til politiet

Artiklen fortsætter under videoen...

Det var en forælders værste mareridt for Renée Toft Simonsen og Thomas Helmig, og siden da har det været minimalt, hvor meget parret har åbnet op om tabet.

Særligt Renée Toft Simonsen har holdt sorgen for sig selv, lige med undtagelse af et par opslag på sociale medier, men nu knap to år senere sætter hun offentligt ord på sorgen.

Det gør hun i et stort interview med Samvirke, hvor fortæller om, hvordan sønnens død ændrede hele hendes tilværelse.

- Jeg tror, jeg døde sammen med ham for to år siden, og nu er det en anden mig. Det er et nyt liv. En ny familie. Og det er virkelig hårdt. Jeg kan ikke sige andet, end at der er så mange ting, der har ændret sig, siden Hugo døde, også små ting. Jeg er begyndt at strikke som en sindssyg. Jeg ser virkelig meget Netflix. Jeg drikker en øl hver dag. Og jeg har bare ikke den samme disciplin længere, fortæller hun til magasinet.

LÆS OGSÅ: Magnus Millangs søn lå og skreg på gulvet og ville ikke ud ad døren: Dér slog tanken mig

Hun fortæller dog også, at det stadig er et åbent sår, hun ikke har lyst til at åbne yderligere op om.

Thomas Helmig har flere gange hyldet Hugo til diverse koncerter, blandt andet ved at synge Hugos sang "Wild". Faren har også tidligere sat ord på det tragiske dødsfald i TV Glad-programmet "En særlig samtale".

– Jeg kan mærke, at det er en sorg, der kommer til at være hos mig altid. Den går ikke væk. Så jeg skal lære at leve et liv side om side med den sorg, og det er vanskeligt, lød det blandt andet.

LÆS OGSÅ: Marianne Eihilt langer ud efter seerne: Dybt uenig