Cutfather med sin kone Lone Gyllun, datteren Moley og sønnen Maxemil.

Cutfather ramt af alvorlig sygdom

Det seneste år har ikke været nemt for den danske musiker, som har kæmpet sig tilbage.

Til aftenens premiere på "Joker - Folie a Deux" i Vue Imax i København stillede Mich "Cutfather" Hedin op til interview med et smil, men bag smilet ligger der lidt af en kamp, fortalte han ærligt.

LÆS OGSÅ: "Gift ved første blik"-Morten taler ud om at finde sine biologiske forældre

- Jeg har faktisk været syg i 5-6 måneder, så det var ikke så godt. Jeg fik en virus i november måned, og så røg jeg ned med den helt store pakke, hvor jeg endte med at få betændelse i rygsøjlen, så jeg har været lidt ude af gamet, fortæller Cutfather og fortsætter:

- Jeg har været helt nede og vende. Det startede som noget, der mindede om influenza med høj feber, og så blev jeg indlagt. Så jeg tjekkede lige ud og har været syg i flere måneder. Det tager lang tid at komme over. Jeg har aldrig været syg, så jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle forholde mig til det. 

LÆS OGSÅ: Mark Le Fêvre: Nej tak til "Vild med dans"

Cutfather har dog kæmpet sig igennem og er nu ved at være i bedring, selvom der stadig er noget vej igen.

LÆS OGSÅ: Endnu en 00’er-trend vender tilbage – og denne gang er det dit hår, der står for skud

- Jeg er ikke hundrede procent tilbage, men der er fuld gang i træning igen, og jeg er ude at rejse, jeg er lige kommer hjem fra Sydkorea, så jeg er ude og lave det, jeg skal igen, men det har taget lang tid, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-danser Asta Björk: Sebastian ændrede mit liv

For nogle år siden deltog Cutfather i tv-programmet "12 uger i helvede", hvor han fik kikcstartet en sundere livsstil og endte efterfølgende med et vægttab på hele 32 kilo. Derfor betyder træning stadig meget for ham, og han nyder at kunne træne igen.