Philip May om hård tid: Jeg skal have en pause

Mens Philip May soler sig i rampelyset for tiden, tager Simone Hvenegaard sig af familien.

Realitystjernerne Philip May og Simone Hvenegaard har dannet par, siden de mødte hinanden i "Paradise Hotel" i 2017, og sammen har de for nyligt udvidet deres familie til fire, da de den 7. august blev forældre for anden gang til en lille pige ved navn Athena.

Det kommer derfor nok heller ikke som nogen hemmelighed, at der er fart på for dem begge, men ikke kun på hjemmefronten. 

Foruden at kridte danseskoene hver fredag til Danmarks største dansefest "Vild med dans", som vises live i allerbedste sendetid, er Philip nemlig også aktuel i sæson tre af realityprogrammet "Good Luck Guys", som har premiere i dag. 

LÆS OGSÅ: Patricia Thyberg: "I min barndom følte jeg et pres over mine forældres forventninger"

Da Realityportalen/HER&NU mødte ham til pressevisning på programmet tirsdag eftermiddag, satte han lidt ord på, hvor hårdt det er for Simone, at Philip May er så meget i rampelyset lige nu.

- Jeg tror ikke, Simone har noget imod, at jeg er i spotlyset - det har hun jo prøvet mange gange, men selvfølgelig er det hammerhårdt for hende at stå derhjemme med meget af familielivet alene, lød det fra Philip May, der er rigtig glad for at få chancen for at være med i så meget.

- Jeg har kæmpe respekt for hende over, at hun gør det for min og familiens skyld. Hun er den vildeste power-woman, jeg kender, forsætter han. 

Men selvom realitystjernen er glad for, at Simone sætter sine behov til side for, at han kan udleve sine drømme, kan han godt mærke, at det også er hårdt for ham at have så mange bolde i luften.

Så når Philip er færdig med "Vild med dans", er der heller ingen planer i kalenderen. For nu.

LÆS OGSÅ: Se de søde billeder: Jaffer og Bolette viser baby frem

- Jeg skal have en pause. Efter "Vild med dans": Familie, familie, familie. Jeg skal nyde dem så meget, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, afslutter Philip.