Philip May danser med knæbind: Her er årsagen

Philip May passer på sig selv i øvelokalerne, og det med god grund.

Reality-stjernen Philip May danser i år med i 'Vild med dans' med partneren Camilla Dalsgaard. 

LÆS OGSÅ: Før 'Vild med dans': Sat på pause

Den opmærksomme følger vil have bemærket, at Philip danser med et knæbind, når parret øver, og det er med god grund. 

- Hvis man husker tilbage, så hoppede jeg ud fra en scene til en 'Paradise' premierefest og smadrede mit ben - mit korsbånd blev smadret, og min menisk blev smadret, fortæller Philip, mens hans partner Camilla tager sig til ørerne. 

- Det er sådan noget, hvor jeg tænker "åh nej". Han er jo en mand, der godt kan finde på at lave sjove bevægelser og finde på nye trin, som godt kan blive vildt, fortæller Camilla. 

Philip May prøver derfor at forebygge et pludseligt vrid. 

- Vi startede med at træne uden knæbind, og det gjorde ikke ondt, men vi blev enige om at passe på knæet, når vi træner. Der er nogle vrid, så jeg har købt et godt knæbind, fortæller Philip, og Camilla tilføjer:

- Der er nogle skinner i, som støtter ind på benet. Så vi forebygger, der ikke sker et vrid i benet, så Philip pludselig bliver sat ud af spil. 

LÆS OGSÅ: Ulykkelige Philine: Jeg er skuffet og ked af det

Selvom Camilla oplever humørbomben Philip, så ser hun samtidig en anden side af ham. 

- Det er en meget disciplineret Philip, der kommer ind, som gerne vil gøre det godt og som er konkurrencemenneske. Philip er god til at nørde for at udvikle sig, så jeg har mødt en anden Philip, som jeg lidt glæder mig til bliver delt ud med mange flere, for det er ret fedt, fortæller Camilla. 

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt flytter: Et stort projekt