Line Hoffmeyers grænse overskredet : Det gør pisseondt

Der er flere mennesker, der ikke mener, at influenceren Line Hoffmeyer har ret til at få et barn.

Komiker Lasse Rimmer og hans kæreste, Line Hoffmeyer, har længe drømt om at blive forældre. 

Men trods flere års forsøg, blandt andet med fertilitetsbehandling, er det aldrig lykkedes. 

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner går i sin mors fodspor

Derfor har Line Hoffmeyer flere gange delt ud af sine frustrationer som barnløs på Instagram. Dog er det ikke alle, som har medlidenhed med hende.

Det fortæller Line Hoffmeyer i DR-programmet 'Udstillet'. 

- Der er nogle mennesker, der synes, jeg ikke har ret til at få et barn. Når fremmede gerne vil fortælle en, at man ikke har ret til at blive mor, er det klart, at det går ind i nogle overvejelser, man i forvejen selv har, fortæller Line Hoffmeyer. 

En svær beslutning 

Grunden til at hendes følgere ikke mener, at Line Hoffmeyer skal sætte et barn i verden, er hendes hjertesygdom. I 2012 fik Line Hoffmeyer nemlig indsat et donorhjerte, som erstatning for hendes medfødte, og det holder i gennemsnit holder i 14 år. Derfor er det svært at vide, hvor længe hun lever endnu.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par i sorg: Har mistet baby i uge 21

Dog slår Line Hoffmeyer fast, at det er en beslutning, som hun har taget efter længe overvejelse, og som hun ikke behøver folks holdning til. 

- Det er en rigtig sårbar situation. Det er så langt over grænsen for, hvad der føles som noget folk må blande sig i. Folk vil fortælle mig, at det må jeg ikke. Fuck, det gør pisse ondt mand, lyder det fra Line i programmet. 

- Det er svært ikke at undgå at tænke, om de har ret. Det går ind og rammer alle de ømme punkter. Det er så vanvittigt og det gør ondt, fortæller Line, der i flere år har rådført sig med sine egne læger fra Skejby Sygehus.

LÆS OGSÅ: Nynne og Peter indrømmer: Vi er forelskede