Nyt tv-program går helt tæt på Tobias Hamann og kæresten

Kameraet går helt tæt på i et nyt program om Tobias og Patricia.

Bagedyst-stjerne Tobias Hamann og kæresten, Patricia Thyberg, udkommer med nyt tv-program ”Tobias og Patricia - kærlighed i kaos”, det afslører Tobias til HER&NU/Realityportalen ved ”Simba-Prisen” søndag aften.

LÆS OGSÅ: Nu taler Katherine Diez ud: Jeg havde et kokainmisbrug

I startet af året overtog kæresteparrets deres drømmehus i Nordsjælland, som trængte til en kærlig hånd. Parret inviterede et kamerahold ind i deres nye hjem, som skulle følge med i renoveringsprocessen.

- Det har været meget afslappende, de (kameraholdet red.) har været der ret meget, men det har været som om, at de ikke har været der. Vi har ikke lagt mærke til, at de har filmet hele den her proces, så det at der har været kameraer, har vi ikke tænkt så meget over, fortæller Tobias.

Og netop denne proces danner brosten for deres første tv-program sammen, hvor man kommer tættere på Tobias og Patricia end nogensinde før.

Huset, som kæresteparret skal renovere, er et arkitekttegnet hus. Så seerne kan forvente at komme helt ind i renoveringen og det bevaringsværdige hus.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten er blevet forældre: Kom til verden under "Vild med dans"

- Det en gammel villa fra 60’erne tegnet af samme arkitekterne, der har tegnet Louisiana. Så det er et hus, hvor vi gerne vil prøve at bevare det så meget som muligt. Så det en anden form for renovering, fordi vi gerne vil bevare det. Så noget med at energioptimere det og sådan nogle ting, fortæller Tobias og tilføjer:

- Og så er det et program, hvor man følger vores hverdag.

LÆS OGSÅ: Vil du gerne giftes ved første blik?

Udover et nyt tv-program kan Tobias endelig også afsløre til HER&NU/Realityportalen, at han udkommer med sin helt nye bog ”Copskrifter”. Det er en sandwichbog, hvor alle opskrifter bliver hakket med en kniv på et skærebræt.

- Vi har ikke haft et køkken i fire måneder, så jeg har ikke kunnet lave ordentlig mad. Så jeg har kun kunnet lave mad på et skærebræt.

”Tobias og Patricia - kærlighed i kaos” har premiere 22. oktober på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Amalie om forholdet: Har givet op