Højgravid Patricia Thyberg ramt af sygdom: Sættes i gang før tid

Selvom det presser tidsplanen, så glæder parret sig til at møde deres søn i næste uge.

Det var med et stort smil og en endnu større mave, at Patricia Thyberg indtog scenen til Viaplays præsentation af efterårets programmer. Sammen med kæresten Tobias Hamann åbner hun dørene til deres nye hjem og eget tv-program om renoveringen af huset i Rungsted.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører vildt vægttab

På scenen afslørede Patricia og Tobias, at de regner med at blive forældre på tirsdag d. 10. september, hvor Patricia skal sættes i gang, selvom der stadig er nogle uger til termin.

- Det er fordi, jeg har fået konstateret leverbetinget graviditetskløe. Min krop begyndte bare at klø helt vildt meget - og mærkelige steder, det er under fødderne og sådan noget. Det hjælper lidt at tage piller mod det, men det er ikke så rart - særligt om aftenen, fortæller Patricia til HER&NU/Realityportalen, og Tobias stemmer i:

- Da vi fik svar på blodprøven, fik vi et opkald, at vi skulle komme ud på Hillerød den dag, så det føltes okay akut, og tallene er rimelig høje. Normalt kan man godt gå til termin, men de har så anbefalet, at hun bliver sat i gang to uger før termin.

Fødsel presser renoveringen

Parret lægger ikke skjul på, at de har en stram tidsplan, og har blandede følelser omkring den tidlige fødsel, som presser renoveringen.

LÆS OGSÅ: Gift ved første blik: Har datet tidligere deltager

- Vi bruger alle kræfter på at få huset klar til at være en rolig base, når vi kommer hjem med en baby, så det er det, vi skal bruge hele weekenden på. Mine forældre kommer over i weekenden, og Patricias mor var der i går, fortæller Tobias og fortsætter:

- Vi skal have renoveret hele vores kælder og hele vores kloaksystem en måned efter, han er kommet til verden, fordi håndværkerne ikke har tid før. Og så er der et betongulv, der skal bankes op og en masse larm.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her går det helt galt for 'Vild med dans'-par

Om løsningen bliver lange gåture med barnevognen eller at tage i sommerhus, når håndværkerne rykker ind i kælderen, ved parret endnu ikke. Men de glæder sig til en måneds barsel, inden det går løs i kælderen.

- Det er meget godt, at han kommer lidt tidligere egentlig, så der er lidt bedre tid til at lande, før der kommer håndværkere, lyder det fra Tobias.

LÆS OGSÅ: 'Fede fællesskab'-deltager tog på igen og måtte i misbrugsbehandling

Hård start på livet som husejere

Noget tyder på, at der er spænding fra første færd, når parrets program kommer på tv-skærmen, for de har ikke haft en nem start på tilværelsen som husejere. Kort efter Tobias og Patricia rykkede ind, fik de en vandskade under en rejse til Paris, hvor hele deres kælder stod under vand.

- Der sker det, at vi har været i Paris i otte dage, og kommer så hjem til, at der er vand i hele kælderen, og det er lortevand, og finder ud af, at det er sket samme formiddag, som vi er taget afsted, så vandet har fået lov til at stå og trænge ind i vores ting i otte dage, fortæller Patricia.

Her fandt de hurtigt ud af, at de har fået virkelig gode naboer, som de endda har fået lov til at bo hos, når det stod værst til med renovering og vandskade. Derfor understreger de også, at de er virkelig glade for at være flyttet i hus, og de er ikke i tvivl om, at det bliver fedt, når det er færdigt.