Nu er det slut for kendispar: Et kapitel er lukket

De har netop taget afsked med deres hjem gennem mange år.

For en måned siden meddelte Claudia Rex og husbonden Pelle Emil Rex Hebsgaard, at de havde solgt deres hus, og det var en beslutning, der gav anledning til blandede følelser.

- Vi elsker at skulle videre, men samtidig har det også dannet rammen til en masse kærlighed. Vi har boet her i syv år, Z (parrets søn, Zacharias, red.) har gået sine første skridt her, vi er blevet ægtefolk og det er vores to små børns første hjem, lød det da fra Claudia.

Nu er tiden så kommet til, at nøglen skal drejes om for sidste gang. Det delte Claudia lørdag i et opslag på sin Instagram.

- Et kapitel er lukket, og i morgen afleverer vi nøglerne til vores hjem. Vi ved endnu ikke hvilket eventyr, vi ender ud i, andet end at vi starter et nyt kapitel - tja, måske en helt ny bog. Hvem ved… jeg ved i hvertfald, hvad bogen skal indeholde: Masser af kærlighed, sjov og god energi. Så skal resten nok blive skide godt, skriver danseren, der i dag har delt en video på sin story, hvor familien tager endeligt afsked med huset.

LÆS OGSÅ: Jens Werners hustru deler rørende opslag: Vi er ikke i chok

Årsagen til flytningen er, at parret skal tættere på Claudias forældre.

- Jeg er jo ret meget alene i perioder, fordi Pelle er på turné, så vi skal tættere på mine forældre, så jeg kan få noget hjælp, 'Vild med dans'-stjernen forklaret til HER&NU.

Da familien påbegyndte nedpakningen af deres mangeårige base for en måned siden, var de ikke sikre på, hvad fremtiden ville byde på.

Tidligere har parret fortalt, at drømmehuset befinder sig i Hillerød, hvor de drømmer om at bygge selv. Indtil de finder ud af, hvorvidt de får lov at bygge, eller om de skal købe noget andet, lejer familien et hus.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Masterchef'-dommer er blevet gift

Du kan selv se opslaget herunder: