Niklas Landin og Mikkel Hansen går sammen: Nyt projekt

De to håndboldstjerner er gået sammen i et nyt projekt uden for banen.

Mikkel Hansen meddelte i april, at han efter sommeren og OL stopper sin håndboldkarriere. 

- Jeg har i næsten 20 år været så privilegeret at leve af den sport, jeg elsker. Jeg har spillet i nogle af de største klubber i verden og på et af de mest vindende landshold. Med nogle af de bedste spillere i verden, udtalte Mikkel Hansen på et pressemøde i april, det oplyser DR

LÆS OGSÅ: Janni Ree politianmeldt igen

Ligesom Mikkel Hansen har Niklas Landin taget en beslutning om at stoppe, her er det dog kun karrieren på landsholdet, der indstilles, mens Landin fortsætter på klubplan i Aalborg. 

Men selvom de to ikke længere skal gøre Danmark stolt på håndboldbanen, så er de ikke færdige med at arbejde sammen, det fortæller Landin i et opslag på Instagram, hvor han roser sin holdkammerat. 

LÆS OGSÅ: Gun-Britt har én speciel regel, når hun køber tøj

- TAK Mikkel. Det har været en vild rejse med kæmpe oplevelser, både nedture og fantastiske opture. Jeg husker stadig, da det hele startede i midten af 00'erne med DHFs sommerlejr og tiden på handelsskolen i Svendborg. Vi startede nogenlunde samtidigt, og jeg er glad for, at jeg kom hjem og sluttede i Aalborg Håndbold med dig, skriver Landin og forklarer, at deres tid sammen ikke er helt slut. 

- Jeg slipper dig dog ikke helt. Nu ser jeg meget frem til at skulle holde nogle foredrag med dig rundt i det danske land. Der glæder jeg mig især til at fortælle om alt det andet af håndboldlivet.

Foredragene afholdes i samarbejde med Aalborg Håndbold og Original Talks, hvor billetterne ligeledes kan købes. 

-  De (Mikkel og Niklas red.) deler deres rejse fra ungdom til stjerner, med autentiske anekdoter og indsigt i dansk håndbolds triumfer, skriver Original Talks om foredragene.