Nadia Shila med eksmanden Jeremy og datteren Hope (Foto: Discovery Networks Danmark)

Nadia Shila afslører stor beslutning for datteren

Datteren trives ikke i skolen, og derfor har 'De unge mødre'-deltageren taget hende ud.

'De unge mødre'-deltageren Nadia Shila Petersen kom på manges læber, da hun for otte år siden flygtede til USA sammen med sin mor, Heidi, og sønnen, Kyle. De endte med at leve på gaden, hvilket blev vist i DR-serien 'Hjemløs på Instagram'. 

LÆS OGSÅ: Adam Sandgaard er klar som 'Bachelor'

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Helena Witt fortæller om sin graviditet

Kyle blev fjernet af myndighederne og sendt hjem til Danmark, men Nadia Shilas lykke vendte. Hun mødte eksmanden Jeremy, som hun fik kæmpet sig væk fra livet som hjemløs sammen med, og de fik tre børn. 

LÆS OGSÅ: Efter en uge som forældre: Mette Sommer og kæresten stadig i tvivl

Nu er de gået fra hinanden, og Nadia Shila, som drømmer om en karriere som skuespiller, fortæller på Instagram, at hun har taget en stor beslutning for deres ældste datter.

- Jeg har valgt, at Hope skal begynde på hjemmeskole. Hun er kommet ind, så lige nu går vi bare og venter på, at hendes computer og password kommer. Hjemmeskole her ovre er stadig superviseret af en lærer, så det er ikke fordi, de kommer til at være helt udenfor skolesystemet, fortæller Nadia Shila i en video og uddyber:

- De er stadig superviseret af lærere, der er en hovedlærer, og så er det mig, der står for dag til dag læring. Så læreren giver hende opgaver og ting hver måned, som hun skal lave og aflevere, og så er det det, jeg hjælper hende med at gøre.

Blev mobbet

Den unge mor, som selv droppede permanent ud af skolen i 5. klasse og blev hjemmeundervist, slår fast, at det er den 6-årige datters eget ønske at blive hjemmeskolet.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Gift ved første blik'-Katrine med i 'Forsidefruer'

- En af grundene til, hun har valgt at gå i hjemmeskolen er, at hun har haft en rigtig skidt start på sin skole, hvor hun blev mobbet, og der var en masse forskellige ting, så det har ligesom skabt nogle traumer, så det har ikke været sjovt for hende at lære overhovedet, fortæller Nadia Shila på Instagram og tilføjer:

- Hun vil også gerne fokusere på gymnastik, hun er rigtig glad for gymnastik og går en 2-4 gange om ugen, og hun kommer på team, når hun rykker op på level 3. Det er også noget, hun gerne vil fokusere på, og det støtter jeg hundrede procent op om.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-stjerne single igen

Nadia Shila indrømmer, at hun er lidt nervøs for at skulle hjemmeskole sin datter, fordi hun godt kan have svært ved at tro på sig selv, men hun er sikker på, de nok skal få det til at fungere. Hun er da også åben for at udvide hjemmeskolen.

- Hayden har også flere gange givet udtryk for, at han gerne vil. Lige nu er han ved at få lavet en IP, som er for special education, fordi han har autisme. Så hvis det er, han bagefter vælger, at det også er det, han vil prøve, så er det det, han skal. Så risikerer jeg heller ikke, at mine børn bliver skudt i et skoleskyderi.

LÆS OGSÅ: Christiane trækker stikket

Gymnastik og skole passer ikke sammen

I en ny video fortæller Nadia Shila, at hun var forberedt på, at hendes opslag og beslutning ville skabe røre i andedammen, og selvom hun ikke plejer at svare på rygter, er der noget, hun gerne vil italesætte.

- Som jeg forklarede i den første video, har Hope haft enrigtig skidt start på skolen, og det har gjort, at hun ikke har haft det godt i skolen. Hun har fundet rigtig meget glæde i at gå til gymnastik, og det tænker jeg, hun skal blive ved med. Hun er på level 2 nu og rykker snart op på level 3, og der kommer hun på team. Når hun kommer på team, er det rigtig meget, hun skal træne. Der er det fra klokken 16-20 hver dag, og det passer bare ikke sammen med almindelig fysisk skole, for det vil være rigtig mange timer ude.

Nadia Shila understreger, at hun har det godt med sit valg, men at hun hele vejen igennem har tæntk sig at følge datterens ønske - også hvis det er at komme tilbage i skole.

Hør mere herunder: