Musicalstjerner overtager Sønderborg Sommer Revy

Ægteparret Jeff og Kim Ace Schjerlund overtager det sønderjyske revyshow og har allerede store planer.

Efter seks år i spidsen for Sønderborg Sommer Revy Show giver Jeanne Boel og hendes mand, Klaus Kristensen, stafetten videre til et andet ægtepar, når Jeff Ace Schjerlund og Kim Ace Schjerlund overtager det sønderjydske revyshow.

Det er solide kræfter, der nu kommer til Sønderborg.

LÆS OGSÅ: Huen afslører det: Her er kronprinsens karakter

Artiklen fortsætter under videoen.

De seneste år har de som makkerpar instrueret og iscenesat musicals på Fredericia Teater, Østre Gasværk Teater og Eventyrteatret samt haft roller i blandt andet "Tarzan", "Dirty Dancing", "Shu-bi-dua The Musical" og "Mamma Mia!".

Sammen har Kim og Jeff også stor erfaring indenfor revygenren, hvor de har medvirket i eller koreograferet revyer som Odense Sommerrevy, Cirkusrevyen samt Sønderborg Sommer Revy Show.

SE VIDEOEN: Kronprins Christian er blevet student

Mens Jeff sætter sig i direktørstolen bliver Kim instruktør og koreograf på revyen.

- Når tæppet går den 13. Juli, så er det slut, siger Jeanne Boel, der er tydelig vemodig ved tanken. - Men det er det rigtige for både os og revyen - og vi er super glade for, at revyen får nye, unge kræfter.
- Når tæppet går den 13. Juli, så er det slut, siger Jeanne Boel, der er tydelig vemodig ved tanken. - Men det er det rigtige for både os og revyen - og vi er super glade for, at revyen får nye, unge kræfter.

I ryggen har de erhvervsmanden Søren Scheibye, der udover at være scenekunstelsker også stiftet en række virksomheder indenfor IT. Han har også erfaring som økonomidirektør for flere mindre børsnoterede virksomheder.

LÆS OGSÅ: TV 2 dropper The Antonelli Orchestra: Færdig i 'Vild med dans'

I en pressemeddelelse fortæller trekløveret at de vil videreføre arven fra Jeanne Boel og Klaus Kristensen og skabe en magisk revy- og showoplevelse, som det har været tilfældet, lige siden Leif Maibom startede revyen i 1982.

- Vi måtte knibe os selv i armen, da Jeanne og Klaus ringede for at høre, om vi havde lyst til at føre revyen videre (…) den vildeste drøm går i opfyldelse, og vi glade helt ind i revyhjertekuglen. Det er en stor opgave at løfte, men vi har taget arbejdshandskerne på, og vi glæder os til at møde og samarbejde med endnu flere af Sønderborgs indbyggere og erhvervsliv, fortæller Jeff, der ligesom Kim har været forelsket i Sønderborg, siden Jeff første gang i revyen for tre år siden.

LÆS OGSÅ: Bjarne Henriksen afviser 'Vild med dans': Her er årsagen

De lokale kan allerede ved den kommende Ringriderfest stifte bekendtskab med parret.

Jeff og Kim Ace Scherlund.
Jeff og Kim Ace Scherlund.

- Kim og jeg tyvstarter med at underholde kvinderne i Sønderborg, når vi den 13. juli, har fået æren af at arrangere underholdningen til den nye store Damefrokost. Det er kæmpe stort for os - og der håber vi at lære en masse skønne mennesker at kende, siger Jeff, der glæder sig til at præsentere næste års revyhold allerede i september.

LÆS OGSÅ: Jes Dorph-Petersen opereret akut i hjertet

I første omgang gælder det dog det årlige juleshow, som løber af stablen den lørdag den 16. og søndag den 17. november hvor blandt andre Bodil Jørgensen, Leif Maibom, Amalie Dollerup og Vicki Berlin medvirker.

Leif Maibom og Jeff Ace Scherlund.
Leif Maibom og Jeff Ace Scherlund.
Tre generationer af revydirektører. Jeanne Boel, Jeff Schjerlund og Leif Maibom.
Tre generationer af revydirektører. Jeanne Boel, Jeff Schjerlund og Leif Maibom.