Misundelig på Mikkel Hansen: Det vil jeg også prøve

Der er en helt bestemt ting ved Mikkel Hansen, som den 28-årige stjernespiller misunder.

Når de danske håndboldherrer netop nu spiller deres første kamp i OL-byen i Paris, er det med blandt andet 28-årige Magnus Landin, som er glad for at være tilbage på banen, efter han i foråret måtte sidde på bænken i seks uger som følge af en skade, hvor han brækkede knoglen i sin kastehånd.

LÆS OGSÅ: Rørende opslag: Mindes Hugo Helmig

- Jeg er glad for at være tilbage i landsholdslejren, og jeg glæder mig også til at komme i gang med at træne en del, og komme ind i landholdsformen igen, sagde Magnus Landin til HER&NU i forbindelse med håndboldherrernes pressedag.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens advokat raser efter ny dom: Bizart

Landsholdsfløjen ser da også frem til et OL i år, der huser fyldte lægter og fællessang, når spillerne indtager håndboldbanen.

- Denne her gang glæder jeg mig til at spille foran tilskuere, og jeg glæder mig til at deltage i et OL, hvor Corona ikke har så stor fokus, lød det fra Landin, som håber, at det ikke bliver et fokuspunkt denne gang.

Misunder Mikkel Hansen

Den 28-årige landsholdsfløj, som til daglig spiller for den tyske klub 'THW Kiel', har før stået side om side med mange af de spillere, der er udtaget til dette års OL. Heriblandt forsvareren Mikkel Hansen, som hovedsageligt spiller venstre-back.

Spørger du Magnus Landin, hvem af sine landsholdskammerater, han helst ville bytte plads med for en dag, så er han ikke i tvivl. Det er Mikkel Hansen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mortada Haddad sælger luksuslejlighed

Der er nemlig en helt bestemt ting, som han misunder ved den 36-årige stjernespiller, og det er altså ikke hans unikke talent, som man ellers godt kunne tro.

- Jeg ville gerne lige prøve at have rigtig langt hår ligesom Mikkel, fortæller en grinende Magnus Landin til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind afslører: Fortryder 'Far til fire'-rolle