Medina installerer jordforbindelse: Healer sønnerne

I et interview med ELLE fortæller den 41-årige popstjerne, at hun dagligt træner spirituelt med sønnerne Elliot, to, og Tyler, tre.

Medina har i mange år arbejdet hårdt for at komme i balance med sig selv, og de gode erfaringer giver hun videre til sine børn og snart også andres.

I et interview med ELLE fortæller den 41-årige popstjerne, at hun dagligt træner spirituelt med sønnerne Elliot, to, og Tyler, tre, som hun har med manden Malo Chapsal, 31.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører ny vært på 'Vild med dans'  

Artiklen fortsætter under videoen...

I Hørsholm, hvor familien bor, og hun allerede ejer Café Walle's, der er opkaldt efter hendes afdøde hund, vil hun åbne en ny café, hvor børn og forældre kan få ”kontakt til jorden”. 

– Der vil være jordforbindelsessensorer i gulvtæpperne, så ens krop kan komme i allignment (balance, red.) med sig selv igen, siger hun til ELLE. 

LÆS OGSÅ: Ditte Okman: Jeg har haft blackouts under flere udsendelser

Medina har tidligere fortalt TV 2, at hun ikke flytter tilbage til København på grund af netop manglende jordforbindelse. 

– Jeg vil aldrig flytte til byen igen i mit liv. Der er alt for meget dårlig energi og sure mennesker, der ikke får jordforbindelse nok. Det kan jeg slet ikke arbejde med, har hun slået fast.

LÆS OGSÅ: Blake Lively og Ryan Reynolds på vej til Danmark