Magnus Cort.

Magnus Corts kærlighed: Scorede vennens søster

Cykelrytteren Magnus Cort har igen forelsket sig i en nordmand.

Cykelrytteren fra Bornholm Magnus Cort, der til forveksling ligner en af karaktererne fra 'Team Easy On' med det genkendelige overskæg, har igen forelsket sig i en nordmand.

LÆS OGSÅ: Dronning Mary påkørt i Grønland

Artiklen fortsætter under videoen.

Tilbage i november 2023 kunne Magnus Cort til Ekstra Bladet berette, at han havde fået en kæreste, og det skete, da han mindst ventede det.

Cort var nemlig på besøg hos sin ven og træningsmakker norske Amund Grøndahl Jansen, hvis søster, Serine Grøndahl Jansen, tilfældigvis var på besøg. Her faldt de to pladask for hinanden.

Kæresten Serine er også med på dette års 'Tour de France', hvor hun holder sig til, når mulighederne for at se Magnus melder sig, og det gør de ikke så tit. Men heldigvis er der en løsning på det.

- Det er jo vældig hyggeligt, når man mødes, og så er vi blevet gode til at tale i telefon. Det handler om at få det bedste ud af det. Selvfølgelig ville jeg gerne se ham noget mere, men det er desværre ikke muligt, siger Serine Jansen til Ekstra Bladet.

Tidligere har Magnus Cort dannet par med den norske cykelrytter Katrine Aalerud, så det norske er ikke helt fremmed for ham.

LÆS OGSÅ: Magnus Cort efter sejr: Laver helikopteren

Se opslaget, hvor Magnus deler et billede af sin udkårne, her: