(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

Lykkelige Anni Fønsby: Fejret i London

Anni Fønsby fejrede sin 50-års fødselsdag i London.

Efter et hæsblæsende år, hvor alt er gået op i arbejde, trak Anni Fønsby sidste uge stikket og fejrede sammen med familien sin 50-års fødselsdag i London.

Artiklen fortsætter under videoen med Dennis Knudsen...

Her stod programmet på spaophold, shopping og besøg på gode restauranter.

LÆS OGSÅ: CHOK: Dennis Knudsens ene datter er død

– Det er en lidt blandet følelse at fylde 50. Når jeg kigger mig i spejlet, ser jeg i bund og grund ikke en på 50. Jeg ser en på 30. Men jeg synes jo, det vigtigste er, at man holder sig ung af sind. Hvis man ikke gør det, så bliver man hurtigt gammel, siger Anni, som rundede det skarpe hjørne den 27. oktober, dagen efter at hun og familien ankom til London.

Ligegyldigt hvor meget modgang hun gennem livet har mødt, har hun holdt fast i sin livsglæde.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-par i chok: Største misligholdt gæld i programmets historie

– Hver dag sætter jeg pris på at være sund og rask, og jeg glæder mig over de små ting. Lige meget hvor galt det står til, skal man huske at finde noget positivt at tænke på.

Sammen med gemalen, René, 55, driver hun skønhedsklinik-kæden La Concordia, men arbejdet har fyldt alt for meget for parret, siden de sidste år blev gift. Derfor vil de nu af med klinikkerne i Odense og Silkeborg for at koncentrere sig om den i København.

LÆS OGSÅ: Loay og Emil afslører: Overtrådte reglerne i ‘Robinson’

– Vi løber i et hamsterhjul og har slet ikke haft tid til at pleje kærligheden og lave alle de sjove ting, der bragte os sammen. Vi spillede blandt andet golf sammen. Det skal vi have tid til igen, siger Anni, der efter familieturen til England rejser alene til Thailand med René.

– Vi skal bo på det hotel, hvor han friede til mig. Det, tror jeg, bliver rigtig romantisk, slutter hun med et smil