"Landmand søger kærlighed"-par afslører familieforøgelse

Der er glædelige nyheder fra tv-parret.

I 2020 mødte Stine og Niels hinanden i datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed'. Kort tid efter blev de kærester og flyttede sammen. I 2022 blev de gift. I februar året efter, fik de deres første barn, og nu venter de deres andet barn. Det afslører Stine Marthine på Instagram.

LÆS OGSÅ: Da Sebastian Bull mødte Asta Björk, gik én ting op for ham: ”Dét har jeg aldrig har prøvet før”

Artiklen fortsætter efter videoen med Asta Björk og Rasmus Staghøj

- Jeg er blevet spurgt rigtig mange gange til, hvornår Frida mon skal være storesøster. Niels og jeg har egentlig ikke været i tvivl om, at vi ønskede en søskende til Frida, men med PCOS er der ikke noget, der er givet, for nogle lykkes det aldrig at få en nr. 2. I min første graviditet blev jeg gravid på metformin, det kan have en gavnlig effekt på PCOS, fordi det hjælper til et mere stabilt blodsukker, skriver Stine og fortsætter:

- I sommerferien kom snakken om en 2’er for alvor på banen efter en tur i svømmehallen, hvor Frida tydeligt kedede sig helt vildt sammen med os, hun manglede virkelig en bror eller en søster at lege med. I sommerferien fik jeg også for alvor introduceret motion til mit vægttab, som jeg har været  igang med det seneste års tid, jeg kunne endelig fejre, at jeg havde nået min før graviditetsvægt og kunne passe en str. 46 igen.

LÆS OGSÅ: Under "Vild med dans": Dommer stikker af

Få dage senere stod Stine Marthine med en positiv graviditetstest, og det er hun og Niels naturligvis enormt lykkelige over.

- Anden graviditet har ramt mig helt anderledes end den første, kvalmen især har været allestedsnærværende og har gjort det svært rigtig at nyde den første tid. Kloge hoveder mener at vide, at det er fordi, det bliver en dreng denne gang, men det må tiden vise, skriver Stine og slutter:

LÆS OGSÅ: Sara Lygums private kærlighed: Gift kort før 'Vild med dans'

- Jeg ved godt, der er en uskreven regel om, at man først deler sin graviditet, når man er over 12. uger og har overstået nakkefoldsscanningen. Så langt er vi ikke helt endnu, men det tager vi helt roligt, vi har været inde og se hjerteblink, alt ser fint ud, så hvorfor skulle det ikke være det?