Jes Dorph-Petersen
Jes Dorph-Petersen

Kort efter fyring: Jes Dorph-Petersen lander nyt job

Blot en uge efter, døren lukkede hos DK4, åbnede en ny.

Det er ikke mere end en uge siden, Jes Dorph-Petersen fortalte, at han havde mistet sit job hos DK4, hvor han i 2023 stod i spidsen for programmet 'Vi elsker fodbold'.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner er tilbage: Udforsker forholdet til Gud

Artiklen fortsætter under videoen.

I sidste uge vidste den tidligere tv-vært ikke, hvad fremtiden bød.

- I min alder og med det, jeg har været igennem, så har jeg det ikke sådan, at jeg skal have et job hele tiden og hver uge. Det er ikke et mål for mig i sig selv at have et job. Det er sgu meget rart, faktisk, at have en periode, hvor jeg puster lidt ud, forklarede Jes.

Jes Dorph-Petersen tænkte egentlig, at han nu ville få tid til at at skrive et par bøger - en biografi samt en nøgleroman om sin tid i mediebranchen, der har budt på alverdens store begivenheder og oplevelser, men det er ikke sikkert, der bliver tid til det, for han har allerede landet et nyt job, det afslører Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Casanova bryder tavsheden: Derfor var hun væk

Jes er blevet klummeskribent på Avisen.dk, og det er ikke den eneste arbejdsgiver, der har vist interesse den seneste uge.

- Det er helt simpelt og primitivt grundlæggende rart at få henvendelser fra folk, der tænker, at de kan bruge en til et eller andet. Og jeg er i de seneste dage blevet kontaktet af mange, som vil mødes med mig og har idéer til projekter på den længere bane. Det er lige fra redaktørarbejde til podcasts og kommunikationsjob. Jeg kan mærke, at isen er brudt, fortæller Jes til mediet.

LÆS OGSÅ: Onlyfans-model truer med at afsløre nøgenbilleder af prins Harry