Korrespondentens hektiske hverdag: Sådan kobler jeg af

Når Rasmus Tantholdt beskæftiger sig med krig og katastrofer hele tiden, er man nødt til at trække stikket og tage en pause.

Det kan være svært at koble af fra en hektisk hverdag. Især hvis man er TV 2s korrespondent i alverdens krigs- og katastrofeområder.

Men for 50-årige Rasmus Tantholdt, der ofte er at se, når 'Nyhederne' ruller over skærmen, er det vigtigt at tage en pause.

LÆS OGSÅ: Frustreret Lene Beier: Fortryder timing af millionkøb

- Jeg laver en masse ting, hvor jeg kobler hjernen fra, fordi det har jeg selvfølgelig også behov for, når jeg er hjemme, fortæller mellemøstkorrespondenten til HER&NU.

Selvom man kan tro, at man som journalist, der dækker højaktuelle begivenheder i verdens brandpunkter, forventes at tjekke nyhederne konstant, er det altså ikke tilfældet. For Rasmus forsøger nemlig også at slukke for dem og sin telefon, så han kan fokusere på noget helt andet.

- Når du beskæftiger dig med krig og katastrofer hele tiden, så har jeg i hvert fald brug for at beskæftige mig med noget, der er meget meget nært og meget tæt på, siger han og tilføjer:

- Og det gør jeg, og det indebærer selvfølgelig også at være sammen med min familie.

Når Rasmus ikke er sammen med familien, er der mange andre ting, som han bruger sin fritid på.

LÆS OGSÅ: Henrik Møllgaard afslører skjult talent

- Jeg kan sidde ude i min have og kigge på fugle, eller jeg kan sejle en tur i min båd, eller være sammen med gode venner, eller jeg kan tage ud og spille tennis, som jeg gør rigtig meget.