Kirsten Lehfeldt og Niels Hausgaard: Støtter hinanden

Kirsten Lehfeldt og Niels Hausgaard har haft hinanden i en hård tid.

Smilene og de store grin sidder løst, når de gamle venner Kirsten Lehfeldt, 70, og Niels Hausgaard, 78, bliver sat i et lokale sammen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Shu-bi-dua skal skal spille på plænen i Tivoli...

Og når de genoptager rollerne som ægteparret Gerda og Niller i TV 2-serien 'Minkavlerne', bliver gækken for alvor sluppet løs.

LÆS OGSÅ: TV 2-par sælger huset: Det gør ondt

– Vi har det så sjovt sammen. Niels og jeg har jo et gammelt, gammelt venskab. Vi går langt tilbage. Vi har grinet meget, og vi griner meget. Vi har nogle gange svært ved at komme gennem optagelserne, fordi vi kommer til at grine så voldsomt, fortæller Kirsten begejstret til HER&NU.

– Når man er på bølgelængde og har en kemi, fordi man oplever ting ens, så kan det sætte et latteranfald i gang, som man ikke kan styre. Det fortsætter bare. Jeg tror da også nogle gange, de er voldsomt trætte af os bag kameraet, indrømmer hun.

LÆS OGSÅ: Rekord: Bedste 'Robinson'-premiere nogensinde

Det har ellers været en tung tid for dem begge. I november mistede Kirsten sin mand, Stig Hoffmeyer, 82, og sidste forår døde Niels’ hustru Gitte, 75. Begge døde efter lang tids sygdom. Men så har de heldigvis haft hinanden at søge støtte hos.

Det er fjerde sæson af serien om den nordjyske minkavlerfamilie, og denne gang oplever man, hvordan pandemien sætter en stopper for familiens lukrative erhverv.

LÆS OGSÅ: Stopper som vært på 'Vild med dans'

– Der var jo ingen, der havde forudset, at det skulle blive så voldsomt og dramatisk. Men det kunne lige så godt have været 'Biavlerne' eller 'Ølbrygggerne', for det handler jo overhovedet ikke om mink, men en dysfunktionel familie og hvordan de klarer kriser. Eller ikke klarer kriserne, forklarer Kirsten.