Kendt skuespiller bliver vært på nyt program

Snart har et nyt program om venskaber premiere på DR.

Venner og gode relationer er særdeles vigtige for vores helbred og kan forlænge livet. Alligevel lader vi venskaber glide ud i sandet. Eller de stopper, fordi der opstår konflikter. 

LÆS OGSÅ: 'Korpset' er tilbage: Se deltagerne her

I det nye tv-eksperiment 'Venner igen', der har premiere lørdag aften den 31. august klokken 20 på DR1, forsøger fem vennepar at genantænde gnisten i deres forliste venskaber.

Venneparrene bliver bogstaveligt talt lænket sammen - og med lænkerne på skal de opleve hinandens hverdag og udsættes for en række seriøse og sjove. 

Mens de lærer hinanden at kende igen og arbejder på deres problemer, får de hjælp af psykolog Ulla Dyrløv og af programmets vært, Julie R. Ølgaard.

- Det har været en kæmpe fornøjelse at være vært på 'Venner igen'. Både fordi jeg selv mener, at venskaber er noget af det vigtigste og dyrebareste, vi har, men især også fordi vores deltagere på fineste vis har åbnet op og været sårbare og ærlige omkring noget, de fleste af os kender til; et venskab, der er forlist, som vi ønsker at genoptage. Jeg er også blevet mindet om, hvor meget jeg værdsætter mine egne venskaber - og at vi skal huske at pleje dem, siger vært Julie R. Ølgaard i en pressemeddelelse fra DR.

LÆS OGSÅ: Ung mor taler ud om graviditetschok: De sagde, babyen var død

Venner igen på DR

For at hjælpe vennerne bedst muligt på vej, vil psykolog og venneekspert Ulla Dyrløv følge parrene. Hun har alle par i venneterapi og taler om de ting, der udfordrer deres venskab.