Kendis overfaldet af nøgen mand

Da en nøgen mand kom spurtene mod Mark O. Madsen på Smukfest, tog kendissen hurtigt affære.

Det tog ikke mere end et splitsekund, så lå en nøgen festivalgæst med hovedet i sandet under årets kendis-håndboldkamp på Smukfest.

LÆS OGSÅ: Christian Degn slår fast: To babyer på vej

En af de 16 kendte på kendisholdet til Smukbold var nemlig ingen ringere end MMA-kæmperen Mark O. Madsen, 39, og han var ikke bleg for at give festivalgængerne en svingom, når de med deres bare baller og svingende bananer forsøgte at stjæle opmærksomheden under kampene.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører nyt program

– Jeg har ikke været på festival, siden jeg var otte. Så det er mega fedt at være her og være med til Smukbold. Der er søde mennesker, god energi og vild stemning. Det er fantastisk, fastslog Mark O. Madsen efter kampen.

Trods sin store begejstring for Smukfest og Smukbold var det dog noget andet, som også stjal MMA-kæmperens opmærksomhed onsdag formiddag, hvor håndboldturneringen fandt sted.

– Jeg har siddet med mobilen fremme undervejs i kampen for at følge med i OL. Der var en dansk bryder, som kæmpede til OL i dag, Turpal Bisultanov. Jeg nåede at se første halvdel. Han vandt desværre ikke, fortalte Mark.

LÆS OGSÅ: Sådan hyldede håndboldherrerne Niklas Landin og Mikkel Hansen

Mark O. Madsen kunne dog senere hen juble, for allerede dagen efter vandt Turpal Bisultanov, som kommer fra Nykøbing Falsters brydeklub, Thor, ligesom Mark O. Madsen, nemlig bronze ved OL.

Mark O. Madsen er selv OL-sølvvinder, men indstillede sin karriere tidligere på året. Siden har han meldt sig ind i lokalpartiet Guldborgsundlisten, og for nylig annoncerede han et stort MMA-show i K.B. Hallen, som løber af stablen til september.

Smukfest 2024
Smukfest 2024
Smukfest 2024
Smukfest 2024
Smukfest 2024