Nye detaljer om frieri: Fik hjælp udefra

Nu afslører parret flere detaljer om det romantiske frieri, som fandt sted i februar.

Selvom Albert August Harson ikke havde regnet med at skulle fri som 21-årig, endte han alligevel med at gå på knæ tidligere på året for Jenna August Harson, som straks kvitterede med et "JA". 

LÆS OGSÅ: Asta og Sebastian afslører stor beslutning

Parret valgte at holde frieriet skjult for offentligheden indtil for nylig, hvor de blandt andet fortalte, at det fandt sted på Valentines dag. 

LÆS OGSÅ: Selvskade og borderline: 'Landmand'-Bianca kæmper psykisk

Og nu er de klar med endnu flere detaljer fra det romantiske frieri. 

-  Vi var ude og spise, som vi altid er på valentines dag. Det er en fast tradition, forklarer Albert, da HER&NU møder parret tirsdag aften i Imperial til premieren på 'Mørkeland', og han fortsætter: 

- Så havde jeg, mens vi var ude og spise, fået en kameraet til at hjælpe mig med at linje roser op derhjemme. Så da Jenna kom ind af døren, blev hun vildt overrasket over, hvordan der var kommet roser ind i lejligheden, og hun kunne ikke rigtigt tale om andet, men efter noget tid lykkedes det mig at få drejet samtalen. 

Parret blev gift på Københavns Rådhus lørdag den 20. juli, og efterfølgende holdt de en lille privat fest for familie og venner i Carlsberg Byen, hvor de bor. 

- Det var fuldstændig fantastisk, lyder det fra Jenna og Albert supplerer: 

- Det var rigtigt skønt. Vi holdt det helt intimt. 

LÆS OGSÅ: Se videoen: Frederik Nonnemann gift