Janni reagerer på SMS: - Det er ubehageligt

Skilsmissen mellem Janni og Karsten Ree er i den grad på alles læber, og nu tager sagen en ny, dramatisk drejning.

I sidste uge kom det frem, at den tidligere forsidefrue Janni Ree og rigmanden Karsten Ree skal skilles efter ni års ægteskab.

Til HER&NU har Janni bekræftet, at hun i et personligt brev, hun gav til Karsten for to måneder siden, fortalte, at hun ville skilles. 

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg skærmer børnene fra dramaet

Der er sket rigtig meget i deres skilsmissesag lige siden. For ikke nok med, at Janni ikke kan komme i kontakt med Karsten, så er forsidefruen tilmed blevet smidt ud af sit eget hjem, fordi låsene er blevet skiftet i den store villa Vedbæklund. 

Og nu tager det altså endnu en dramatisk drejning.

Lørdag aften kunne B.T. nemlig vise en besked, som Janni aftenen forinden modtog fra Sune Aagaard, der er kommunikationsansvarlig i Ree-imperiet.

LÆS OGSÅ: Tragisk hemmelighed: Mistede sin far under OL

- Hej Janni, bare til info er dine ting nu flyttet ud af huset, sig endelig til, når og hvordan du vil have dem. Mvh Sune, stod der i beskeden.

Og Janni, som i øjeblikket har trukket stikket for en kort stund og er rejst til en veninde i Schweiz, har endnu ikke svaret på beskeden, det fortæller hun til HER&NU.

- Jeg vil ikke svare, før jeg kommer hjem og får et overblik, og så vil jeg selvfølgelig finde ud af, hvor jeg henter mine ting, lyder det fra Janni, der vender hjem til Danmark i morgen.  

Den tidligere forsidefrue fortæller også, at det slet ikke er en rar situation at være i.

- Jeg synes, det er ret ubehageligt, at der har stået nogle mennesker og rodet rundt i mine ting. Fordi jeg både har meget private papirer og private billeder, så jeg synes, det er ubehageligt, at man ikke selv har fået lov til at komme hjem i sit eget hjem igennem 11 år og sortere rundt i sine ting.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitykendis med i 'Vild med dans'

Janni Ree er da også spændt på at se, om alle tingene er der.

-  Det er jo trods alt mig, der har bragt en masse dyre møbler og designerting ind i hans hjem - noget som Karsten ikke går op i, så jeg vil jo gerne have mine møbler, som jeg har købt og betalt, afslutter hun.