Ikke i tvivl: De vinder "Vild med dans"

Danske Spils oddssætter er noget sikker på, han har forudset årets vinder af "Vild med dans".

Inden længe blænder TV 2 op for 21. omgang af "Vild med dans". 

Det betyder, at der går 10 uger, før vi ved, hvem der står tilbage som vinderen af det populære danseprogram. 

LÆS OGSÅ: Soeren Le Schmidt afslører: Fortsætter i 'Vild med dans'

Ikke destro mindre har Danske Spil dog - vanen tro - allerede et bud på, hvem der forventes at kunne løfte trofæet i finalen. 

Går det, som Danske Spil spår, bliver podcastværten Kamal Hassan og dansepartneren Mie Moltke årets vindere. 

- Vores forhåndsfavorit sidste år var Kasper Fisker, og han dansede også hen og vandt det hele. I år er vores forhåndsfavorit Kamal Hassan, og vi vurderer, at hans favoritværdighed er helt på niveau med Fiskers favoritværdighed fra sidste år, lyder det fra Danske Spils oddssætter og "Vild med dans"-ekspert Mathias Reimer Larsen.

Selvom eksperten blankt erkender, at det er en svær kunst at forudsige strabadserne på hele Danmarks dansegulv - og endnu sværere inden programmets start, hvor han selvsagt ikke har set parrene danse - forholder han sig selvsikker i prognosen.

- "Vild med dans" er notorisk svært at forudsige, og der kommer altid overraskelser undervejs i programmet. Men vi er alligevel forsigtige optimister med hensyn til vores egen vurdering og forudsigelse før denne sæsons "Vild med dans": Vi vurderer, at Kamal Hassan og Mie Moltke står med de bedste kort på hånden. Vi fik ret for et år siden, og det tror jeg, at vi gør igen, siger Mathias Reimer Larsen. 

LÆS OGSÅ: Sjov detalje: Det faldt Martin for ved Cilia

Modsat sidste år, hvor danskerne ellers troede mere på Mette Sommer, der endte på en tredjeplads som vinder, er kunderne enige med Danske Spil-eksperten i år. 

38 procent tror på Kamal Hassan, mens også skuespiller May Lifschitz og realitystjerne Philip May scorer højt med henholdsvis 20 og 16 procent. 

LÆS OGSÅ: Rasmus Staghøj om 'Vild med dans': Alt i mig skriger nej

Der er et godt stykke ned til tv-vært Rasmus Staghøj, som syv procent af Danske Spil-kunderne tror på som vinder. Skuespiller Morten Hemmingsen og influencer Anna Munch har begge håb hos fem procent af kunderne, mens TV 2-vært Sara Lygum må nøjes med fire procent. 

I bunden ligger OL-deltageren Victor Gairy Aasmul og "Årgang 0"-stjernen Rachel Ellebye, som to procent tror på, mens kun én procent af kunderne spår vinderchancer til bakkesangerinde Dot Wessman. 

LÆS OGSÅ: Første transkønnede i "Vild med dans": Fik aldrig lov at danse