Liam Payne, 2023, i Dubai.

Hotelpersonale slog alarm: Nervøse for Liam Payne

Det var et tydeligt oprevet hotelpersonale, der foretog opkaldet til politiet.

Det tidligere bandmedlem af One Direction, Liam Payne, afgik ved døden den 16. okotober efter et tragisk fald fra tredje etage på et hotel i den argentinske hovedstad, Buenos Aires.

LÆS OGSÅ: Delte uhyggelige detaljer kort før hans død

Forinden hændelsen foretog hotelpersonalet to alarmopkald. Første gang ringede receptionisten og klagede over en mand, der tog stoffer og var i færd med at smadre sit hotelværelse.

Det fremgår af BBC

Det næste opkald er imidlertid, hvis muligt, endnu mere trist. 

- (...) Vi har brug for, at du sender nogen hurtigst muligt, fordi jeg ved ikke, om hans liv kan være i fare, gæstens liv. Han er i et værelse med balkon, og jamen, vi er lidt bange for, at han..., fortæller hotelpersonalet i telefonen. 

Hotelpersonalet kunne ikke oplyse yderligere detaljer, da han ikke kunne komme ind på det værelse, gæsten var på. Det var tydeligt, at personalet var nervøse.

- Det, jeg beder om, er, at nogen kommer hurtigst muligt, fordi...

Liam Payne blev som bekendt fundet efter et fald fra hotelbalkonen. Det er endnu for tidligt at sige, om der er tale om en ulykke - eller hvad, der i grunden skete på værelset. 

Leder af den statslige beredskabsstyrelse i den argentinske hovedstad, Alberto Crescenti, kunne til Argentinas Todo Noticias tv-kanal berette, at myndighederne nu har igangsat en efterforskning vedrørende Liam Paynes død og vil foretage en obduktion. 

LÆS OGSÅ: Foreløbig obduktionsrapport afslører tragiske detaljer om Liam Paynes død