Højgravide Danica Curcic: Hemmeligt gift

Darren og Danica kunne ikke skjule deres glæde ved premieren i Dagmar Teatret.

I al hemmelighed har Danica Curcic, 37, giftet sig med sin amerikanske kæreste, skuespilleren Darren Pettie, 52.

– Hun er min kone nu, afslørede han ved premieren på hendes nye film 'Ønskebarn', da han blev bedt om at sætte nogle ord på sine følelser for sin højgravide kæreste.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører: Er blevet single

– Da jeg mødte hende, blev jeg betaget af hendes talent og hendes skønhed. Og da vi først lærte hinanden at kende, faldt jeg også for den måde, hendes hjerne fungerer på. Alt det var tilsammen en opskrift på katastrofe for mig, for jeg faldt hårdt for hende, og der sker store ændringer. Men nu får jeg et barn i København. Jeg kunne ikke være gladere, fortalte Darren Petti, der nyder at være flyttet til Danmark og nu er i gang med at lære sproget.

Stort ønske

Parret, der mødte hinanden under optagelserne til Stephen Kings Netflix-serie 'The Mist' i 2016, har længe ønsket sig at blive forældre. I 'Ønskebarn' spiller Danica en fertilitetslæge, der har store problemer med at blive gravid og føler, at tiden er ved at løbe fra hende.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Dennis Knudsen er med i Pyrus-julekalender

– Jeg havde en ufrivillig abort i 10. uge sidste år. Selvom det ”kun” var den ene gang, det skete, så var det voldsomt. Jeg kan huske, at jeg tænkte over, hvor ulideligt og hårdt det måtte være for dem, der er i et svært fertilitetsbehandlingsforløb, og som går igennem det gang på gang. Selvom jeg kun var 10 uger henne, så er det jo trods alt mange uger, hvor man kan mærke, at der sker noget med ens krop og sind, og det er stadig et følelsesmæssigt tab, fortalte hun for nylig ALT for damerne. Danicas termin er nu lige oppe over, og hun har nydt sin graviditet.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig

– Jeg har bare hævede hænder og fødder, så jeg har været meget heldig. Men det er gået rigtig fint.