Michael Stig Christensen, Villy og Lise Vandborg

WHAT: 'Nybyggerne'-par glemte sønnens fødselsdag

Første fødselsdag var lige ved at gå i glemmebogen for 'Nybyggerne'-parret, som fik hjælp af Lises mor.

Der er ingen tvivl om, at livet med børn kan være hektisk, og med tre børn er der tilsyneladende nok at se til for 'Nybyggerne'-vinderne fra 2016. De havde i hvert fald nær lavet en forglemmelse af de helt store og måske utilgivelige, hvis sønnen havde været ældre.

LÆS OGSÅ: Nynne Larsen afslører vildt vægttab

Artiklen fortsætter under videoen med sidste års vindere af 'Nybyggerne', Nibras og Obaid.

Det afslører Lise selv i et opslag på Instagram, hvor hun deler en række billeder fra sønnens Evalds første år og lægger sig fladt ned.

LÆS OGSÅ: 'Nybygger'-par efter sønnens død: Medlidenheden er svær

-  Tak til min mor for at minde mig om, at det lige præcis i dag er 1 år siden, Evald kom til verden. Hvor er vi heldige med den lille bøf. Vores alle sammens lille mus. Tillykke med dit første år. Næste år får du fødselsdagssang på sengen. Og en mor og far der husker det, skriver hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: 'Fede fællesskab'-deltager tog på igen og måtte i misbrugsbehandling

- P.s.: Han er blevet fejret med sang, kage og gaver af både familie og venner i søndags, og uanset hvad så er det dælme ikke den forglemmelse, der gør, at han mangler nærværende forældre! Han ved jo slet ikke, hvad det handler om. Alt han ved er, at han har en mor og far, der elsker ham helt op til månen, og som forguder hvert et lille frækt glimt, han sender! 

LÆS OGSÅ: Højgravid Mette Sommer kommer med opsang

Selvom sønnen næppe kommer til at huske forældrenes glemsomhed på hans første fødselsdag, så lover Lise alligevel til slut i opslaget, at ham må få pommes frites og lige så meget ketchup, han ønsker til aftensmad.

Se hele opslaget herunder: