Henrik Møllgaard ærgerlig over OL: - Det er jeg træt af

Den professionelle venstre-back er ærgerlig over planlægningen af OL, fordi han går glip af et helt bestemt hold af atleter.

OL løber snart af stablen i Paris, og de danske håndboldherrer er i disse dage ved at gøre sig kampklar, så de kan stå skarpt på banen, når de blandt andre skal møde spidskandidaterne Frankrig og Egypten i de to første OL-kampe.

LÆS OGSÅ: Henrik Møllgaard afslører skjult talent

Da HER&NU den 9. juli mødte den venstre back-spiller Henrik Møllgaard - til håndboldherrernes mediedag forud for OL - var det ikke svært at fornemme hans begejstring for at være tilbage.

- Det er fedt at møde ind med gutterne, og jeg glæder mig afsindigt meget til at komme tilbage til Paris, lød det fra den 39-årige håndboldspiller.

Trods Henriks lykke for at være udtaget til OL igen, kunne han alligevel ikke lægge skjul på, at han er ærgerlig over planlægningen af arrangementet.

- Det bliver jo lidt et todelt OL for vores del med, at vi starter i OL-byen og får lov til at opleve det hele, og så rykker vi jo desværre ud den sidste halvdel, hvis vi ellers er dygtige nok til at gå videre fra puljen, sagde Henrik, der havde glædet sig ekstrameget til at se et helt bestemt hold atleter.

LÆS OGSÅ: Vildt væddemål: Derfor er Magnus Corts skæg blåt

- Jeg kommer jo desværre ikke til at se stjernerne fra MBA, fordi de starter i Lille (Nordfrankrig, red.), hvor vi så slutter, fortalte han og lagde ikke skjul på, at han var ærgerlig over det:

- Så vi bytter jo med basket-delen, som så rykker ind, og det er jeg selvfølgelig lidt træt af, afsluttede Henrik, som gerne ville have haft set de 'vanvittige atleter'.