Heino og Cecilia Hansens familieprojekt: Humoristisk rejse

Heino og Cecilia var nærmest forelskede, inden de mødtes.

For Heino Hansen, 39, og hans hustru Cecilia, 33, er deres forhold mere end blot en kærlighedshistorie. Det er en rejse gennem humor, fælles ambitioner og familieprojekter, der senest er kulmineret i en sejr i MAX-programmet 'Jaget vildt'.

- Vores eneste krav var, at vi måtte deltage sammen. Vi havde talt om, at vi gerne ville lave noget sammen, så det var en oplagt mulighed, forklarer Heino.

LÆS OGSÅ: Heino Hansen afslører nyt program

Artiklen fortsætter under billedet.

Interview med Heino Hansen og Cecilia Hansen

Og det krav passer faktisk meget godt med parrets måde at leve deres liv på. For når komikeren træder op på scenen, er det ikke længere bare en enmandsforestilling. Sammen med Cecilia har han omdannet sin stand-up karriere til et sandt familieforetagende, hvor grænsen mellem arbejde og familieliv glider sammen i en harmonisk balance. Cecilia har nemlig skiftet juristjobbet ud med roller som marketingschef, personlig assistent og alt-mulig-kvinde i Heinos firma.

- Vi har prøvet at gøre det sådan, at stand-up ikke betyder, at jeg er væk, men at vi som familie er væk. Så tager vi rundt sammen i Danmark, og børnene elsker særligt, når de får lov til at lave lydprøver med deres egne små mikrofoner og stativer, fortæller Heino, mens Cecilia bakker op:

- Det passer rigtig godt ind i vores liv, fordi det er så fleksibelt. Det er ligesom blevet et familieprojekt.

LÆS OGSÅ: WOW: Heino og Cecilie kører efterforskerne rundt i manegen

Privat har parret, der har været kærester i 10 år og gift siden 2018, to sønner på tre og fem år, og selvom de selv færdes hjemmevant i rampelysets skær, så er Heino og Cecilia meget opmærksomme på at beskytte deres børns privatliv.

- Vores børn skal ikke være på. Vi lægger ikke noget med deres ansigter på sociale medier, fastslår Heino om deres princip om, at børnene selv skal vælge deres offentlige tilstedeværelse, når de bliver ældre.

LÆS OGSÅ: Emil Midé opereret: Sygdommen hænger ved

Selvom humoren er kernen i deres forhold, så indrømmer Cecilia gerne, at selv de bedste ting også har deres udfordringer.

– Det bedste og det værste ved at være Heinos kone, det tror jeg faktisk egentlig er det samme. Heino er altid sjov, og det er altid sjovt at være sammen med ham. 99 % af tiden er det virkelig dejligt og befriende, og man bliver hevet ud af sine bekymringer og sine seriøse tanker. Men så er der lige 1 %, hvor man for eksempel sidder i møde hos banken, og han begynder at joke med, at vi er ved at købe en pølsevogn, og vores bankrådgiver begynder at lægge budgetter. Så der er lige 1 % af mig, der nogle gange er sådan ”hey, kan vi lige være seriøse?”. Men jeg tror simpelthen ikke, at han kan slukke for det. Det er sådan han er, og det er en del af pakken, og de 99 % vejer op for det, griner Cecilia.

Til september er der premiere på 'Heino Hansen's første afskedsshow', så familien ved godt, hvad de skal det næste år.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Petra fik akutte SMS'er

– Jeg har jo friet til hende to gange. Første gang mens vi var halvfulde og uvenner inde på Comedy Zoo, og anden gang i jakkesæt under solnedgangen på Bryggen i 2014, griner Heino. Parret blev endelig gift i 2018. Der er spas og løjer hjemme hos Heino og Cecilia, og under ”Jaget vildt” snød de efterforskerne, der skulle finde frem til dem, flere gange. – Det var sjovt at snyde efterforskerne, men vi var også meget enige om, at vi ikke bare skulle gøre det for at gøre det. Det skulle være for at få noget viden om dem, finde ud af hvilke køretøjer de kørte i. For at kende deres mønster og finde ud af, hvordan de arbejdede, forklarer Heino.