Gamle kollegaer i højt humør: Stjernetræf

Der var god stemning til premiere på Tivolirevyen.

Det vrimlede med kendisser i Tivoli, da Tivolirevyen havde premiere, og to gamle kollegaer, som var glade for at se hinanden igen, var skuespillerne Ghita Nørby og Søren Pilmark.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex' store sorg: Mistede baby

Artiklen fortsætter under videoen med Keld og Hilda Heick...

Søren Pilmark er lige nu i gang med at skrive Ørkenens Sønners næste show 'Fingeren på pølsen' sammen med sine logebrødre Niels Olsen, Henrik Koefoed og Asger Reher, og de skal være klar først i november.

LÆS OGSÅ: WHAT: Flere gengangere med i 'Toppen af poppen'

– Vi er rigtigt dumme, for vi brækker os af grin over os selv. På den anden side, så er det et rigtigt godt parameter. For hvis vi synes, det er sjovt, så er der, om ikke vished for, så større chance for, at andre også synes, det er sjovt, fortalte Søren Pilmark, 67, mens Ghita Nørby mest nyder, at sommeren er på vej.

– Jeg nyder det gode vejr, og så er det haven, der trækker. Både haven herinde i Tivoli og haven hjemme, sagde Ghita Nørby, 88.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne skal giftes: Sådan friede han

Revyen i Tivoli er en kæmpe triumf for Lisbet Dahl efter hendes exit fra Cirkusrevyen, og hun modtog en kæmpe hyldest fra publikum i salen. Da Lisbet kom på scenen alene i første nummer, bragede bifaldet og jublen løs i Glassalen.

Tivolirevyen har allerede solgt mere end 41.000 billetter og spiller frem til 5. august.