Forelskede Sussi slår fast: Slut med det frække

Fremover er den sexede g-streng skiftet ud med en klassisk sloggi-trusse, men Sussi Nielsen er jo ikke uden humor.

Da Sussi var den ene halvdel af Sussi & Leo, var lak, læder og frække benspjæt en fast del af deres optræden, hvor hun både viste til ”gården og gaden”. Nu er Sussi blevet 68 år, Leo har været død i halvandet år, og Sussi er forlovet med Steen, som hun skal giftes med til næste år.

Dermed er det slut med frække Sussi. I stedet kommer hendes fans til at opleve en ”bedstemor med slaw i”.

– Det betyder da meget for mig. Første gang jeg var med hende ude at spille, generede det mig ikke. Men jo mere glad jeg blev for Sussi, jo mere kunne jeg da godt mærke, at jeg tænkte over det. Ikke at jeg har sagt, at hun skulle stoppe, men det gør mig da glad, at hun selv tænker på det, fortæller Sussis forlovede, Steen Nørholm Hansen, 60. 

LÆS OGSÅ: Nikolaj Hübbe stopper nu: - God vind fremover

Artiklen fortsætter under billederne...

Tidligere var Sussi ikke karrig med at vise ”udsigten til Ballerup”, men den tid er forbi nu.
Tiden med Leo indbød både til lak, læder og nitter. Nu har piben fået en anden lyd med Steen.

– Hun er jo kendt for det lidt lumre show. Vi har snakket om det, og jeg har sagt, at hun så også selv lægger op til de lumre beskeder, hun har fået, især fra fulde folk. Jeg ved jo selv, hvordan det er, når man er fuld, og hun lige gør ”det der”. Jeg synes jo, at det show, hun laver nu, er meget bedre, og folk har taget godt imod det.

Sussi, som efter Leos død nu spiller med ”Sussi & Drengene”, nikker.

– Jeg er aldrig blevet forulempet på scenen. Jo, da jeg var helt ung, sådan 17-18 år og havde en superkort nederdel på. Der var jeg jo ingenting i folks øjne. Men siden er der aldrig nogen, der har rørt mig på scenen, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Joakim Mæhle skal være far: Deler søde detaljer

Artiklen fortsætter under billederne...

– Sussi er spirituel, det har aldrig sagt mig noget, men det har jeg godtnok åbnet op for. Så nu mediterer vi hver dag, fortæller Steen. – Vi vokser og udvikler os sammen, siger Sussi.
– Vi drømmer om at blive gift her i haven til næste sommer, afslører det forelskede par. – Jeg er i gang med at øve mig i at skrive mit nye efternavn Nørholm Hansen, siger Sussi.
Nu ser Sussi også tv, for Steen elsker fodbold, og så skal de nå ind i sofaen hver tirsdag kl. 20. – Vi ser "Landmand søger kærlighed" sammen. Det er så hyggeligt, når vi har fundet kærligheden.

Steens røv

Sussi er selv meget glad for at have lagt de lumre dage bag sig.

– Jeg har længe gået og spekuleret på at ville lave om på mit show. Vi har været et sted, og nu er tiden til noget andet. Jeg har bare ikke selv kunnet se, hvad der kunne laves om på, fortæller Sussi.

– Nu har jeg almindelige mormortrusser på, hvor der står ”Steens røv”, og folk har taget så godt imod det. De griner, nogen giver mig ”tommel op” og siger: ”Hold kæft, det er sjovt. Det har du også set, siger Sussi og kigger kærligt på Steen, som nikker.

LÆS OGSÅ: Bianca afslører nyt om kærligheden

Fremover er den sexede g-streng skiftet ud med en klassisk sloggi-trusse, men Sussi er jo ikke uden humor.

– Jeg spiller heller ikke i højhælede sko mere, men i flade glimmersko, som jeg nemmere kan bevæge mig rundt på scenen i. Jeg vil hellere have, at folk tænker: ”Hold kæft, hun kan bevæge sig”. Jeg vil vise, at man ikke behøver at blive stivbenet, fordi man nærmer sig de 70 år.

De nye tider skulle lige falde på plads i orkestret.

– ”Drengene” er frygteligt forvirrede. Jeg plejede jo at sige, når jeg stod og spillede på guitaren, at ”der er noget galt med g-strengen”. Det siger jeg ikke mere. Når nu ”Drengene” spørger, hvorfor jeg stemmer guitaren, så siger jeg: "Det er fordi, den ikke stemmer", og så hvisker jeg lidt ud til siden ”Jeg ved godt, at jeg er kedelig, men det må I selv om”. Nu er det nok med det frække. Nu skal jeg jo giftes med verdens dejligste mand, så nu vil jeg hellere være en ”bedstemor med slaw i”.

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten tager stort skridt mod juridisk forældreskab

Selvom Steen ikke har bedt Sussi om at parkere g-strengen, de selvsiddende strømper og højhælede sko, så er han meget tilfreds med Sussis forandring.

Artiklen er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Du kan tegne et abonnement ved at klikke HER.