'Familien fra Bryggen'-stjerne i dyb sorg

Didde Skjelmose har mistet sin mor.

Livet har taget en drejning for den 49-årige tidligere 'Familien fra Bryggen'-stjerne Didde Skjelmose. Hun har nemlig mistet sin mor, det skriver hun i et opslag på sin Instagramprofil og deler altså sin sorg med de 143.000 følgere på mediet.

LÆS OGSÅ: Janni og Karstens skilsmisse: Sønnen er også smidt ud

- MOAR. Vi skulle så meget, og vi nåede ingen ting. Jeg kan ikke forstå, du ikke er her mere. Det gik så stærkt, kampen havde du allerede tabt, inden vi opdagede, den var i gang. Og alligevel kæmpede du Jeg elsker dig. Moar. Jeg SAVNER DIG. Tak for alt det, du har lært mig. Tak fordi du har været min mor, lyder det fra Didde.

Som ganske ung kvinde mistede Didde sin far, som døde af lymfekræft, og Didde har tidligere fortalt, at faren bad Linse om at passe på hende, da han vidste, at han skulle herfra.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par skal skilles

Til Diddes opslag om morens død strømmer det ind med kærlige tanker og kommentarer. Blandt andet har Cengiz og Stephanie Salvarli skrevet en kommentar.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Realitykendis med i 'Vild med dans'

-  RIP Moster Pia, lyder det fra Staphanie, som kvitterer med en trist smiley, et hjerte og en taknemmeligheds smiley. Hendes mand, Cengiz, sender en række hjerter til Didde.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Didde omkring hendes mors pludselige død.