Journalist og tv-vært Tine Gøtzsche

Færdig i 'Forræder': Kunne ikke mere

Med blot en enkelt dag til finalen måtte journalisten tage afsked i 'Forræder'.

Så gik den ikke længere.

Tine Gøtzsche, der siden allerførste dag har brilleret som forræder i TV 2-mysteriet af samme navn, måtte se sig slået lige på målstreget, da hun i fredagens afsnit blev stemt ud ved det runde bord - sågar af sin medsammensvorne Sarah Mahfoud.

LÆS OGSÅ: To mænd anholdt: Stjal for millionbeløb hos Caroline Fleming

Artiklen fortsætter under videoen.

Der er dog ingen sure miner at spore hos Tine. Tværtimod.

- Det er jo vidunderligt. Det synes jeg jo var det eneste rigtige. Det var jo forrædernes eneste chance for at vinde, fortæller hun til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Så jeg kiggede på Sarah for at sige til hende: "Det gør du bare, det skal du gøre".

Selvom det altså ikke blev til en finaleplads for den tidligere 'TV Avisen'-vært, mener hun selv, at det var for det bedste.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst' er tilbage: Her er premieren

Spillet i 'Forræder' er nemlig benhårdt, og efter syv dage med løgne og natlige mord havde Tine fået nok.

- Jeg var meget lettet over at blive sendt ud. Jeg var meget træt. Jeg kunne nærmest ikke hænge sammen mere, jeg havde ikke flere ord i mig eller flere forsvarstaler. Jeg havde ikke mere at give af, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Trodsede lægens råd: 'Robinson'-Frederik i vild udfordring

- Jeg tænkte, at hvis forræderne skulle hive den hjem, så skulle de af med mig, for jeg var færdig. Jeg var fuldstændig afklaret. Jeg havde pakket min kuffert, da jeg gik ned til det runde bord, for jeg vidste godt, det brændte under mig. Det var ret klart for mig, at det var sådan, det ville gå.