Efter sex-reklame: Nu vælter det ind med frække tilbud

Mads fik ikke Sofies sidste rose, men for nylig fik han en rød "Rose klitoris stimulator" fra sexshoppen Sinful, og det satte gang i hans kvindelige følgere.

En sort pisk, en buttplug og en vibrator. Det er bare nogle af de ting, som Mads Sundgaard Hansen fra 'Bachelorette' for nylig hev op af en pakke fra sexshoppen Sinful hjemme i sin stue.

LÆS OGSÅ: Vivi indrømmer: Havde det svært i ny sæson 'Paradise'

Pakken kom, da den 24-årige 'Bachelorette'-bejler havde sagt ja til at reklamere for sexshoppen til gengæld for penge på kontoen og noget nyt legetøj til soveværelse. Den unge roskildenser fik dog lidt mere ud af det.

Det afslører han i det nyeste afsnit af 'Marcus og Realitypanlet'.

Efter 'Bachelorette' er det nemlig strømmet ind med datingtilbud til Mads på sociale medier, og da pisken og det andet grej kom på bordet, ændrede tilbuddene karakter.

- Der er en, som har skrevet til mig "Hvis du skal have hjælp til at afprøve de nye produkter, så siger du bare til", fortæller Mads, som afslører, at han ikke er helt afvisende overfor ideen.

- Jeg svarede "tak for tilbudet", og så må vi se, hvor den ender, lyder det.

LÆS OGSÅ: Grov chikane: Grev Felix' kæreste lagt for had

I 'Bachelorette' blev Mads portrætteret som svigermors drøm, og i 'Marcus og realitypanelet' sætter podcastværten spørgsmålstegn ved, hvordan det stemmer overens med sex-reklamer og frække beskeder.

- Jeg kan ikke gøre for, hvordan jeg er blevet klippet, lyder svaret.

Lyt til hele afsnittet af 'Marcus og Realitypanelet' herunder: