Efter hjertestop: 'Først til verdens ende'-stjerne når stor milepæl

En måned efter ulykken er Nicolai igen på benene.

Det er nu fire uger siden, at Nicolai Klejs Madsens liv ændrede sig.

'Først til verdens ende'-deltageren var taget på en løbetur på en ferie i Portugal, der nær havde kostet ham livet.

LÆS OGSÅ: Mortada afslører bryllupsdetaljer: Elvira bestemmer

Her fik 32-årige Nicolai nemlig, hvad lægerne mistænkte at være et hjertestop, men han husker ikke selv, hvad der skete. Efter ulykken stod den på en længere indlæggelse i Portugal.

Siden da er det dog kun gået den rigtige vej. Det deler tv-kendissen i et opslag på sin Instagram, hvor han fortæller, at han er nået en stor milepæl i sin bedring.

- Jeg er så småt begyndt at få mere og mere overskud, og tidligt i morges løb jeg min første tur (5 km) sammen med verdens bedste Casper og Mynte i babyjogger. Ret angstprovokerende, og jeg skulle lige trække vejret dybt, da pulsen bevægede sig op første gang. Men det gik heldigvis godt og helt, som det skulle, skriver han i opslaget og fortsætter:

- En virkelig fantastisk fornemmelse at kunne vende tilbage til noget af det, jeg er allermest glad for. At være aktiv og løbe. Frygten får i hvert fald ikke lov til at vinde.

LÆS OGSÅ: Anna slår fast: Finder aldrig sammen med Oliver igen

I opslaget har han delt et særligt billede fra Portugal af ham sammen med kæresten, Cecilia Kornum, som var ved hans side, da ulykken indtraf.

- Billedet af Cecilia og jeg er fra aftenen inden, vores ferie ændrede sig. Vi troede, at vi skulle bruge de efterfølgende ni dage på at udforske Lissabon, Cascais og Ericeira, inden de sidste dage skulle bruges retur i Porto og Douro-dalen. Det skete jo desværre ikke. Det må blive næste gang.

Du kan selv se opslaget herunder: