Efter 'Ex on the beach': Sådan går det med Alhaji og Jette

Alhaji fortæller, hvordan det er gået mellem de to, siden optagelserne sluttede sidste år.

Alhaji Kebbah Conta Faye må siges at have været populær hos damerne i den seneste sæson af 'Ex on the beach'.

LÆS OGSÅ: Første nat som kærester: Græder sig i søvn

Gennem programmet har han jongleret med både Liv Madsen, Emilie Kristina Bengtsson og Jette Jørgensen, men det var altså sidstnævnte, der løb med Alhajis gunst og forlod programmet ved hans side.

Der gik dog ikke længe, før den brasilianske romance fes ud i sandet. Det fortæller Alhaji til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Boris Hiort er ikke færdig: Kontaktet af caster

- Mig og Jette snakker ikke så meget sammen mere. Der er ikke sket noget, det er bare lidt anderledes hjemme i Danmark, fortæller Alhaji og slår fast, at han ellers forlod villaen med intentionen om at få det til af fungere i Danmark:

- Da jeg kom hjem, tænkte jeg, at jeg ved godt hun bor i Aarhus, men jeg har altid sagt til mig selv, at hvis det er den rigtige partner, så betyder afstanden ikke noget. Men så kom vi hjem, prøvede et par måneder, og så gik det bare ikke.

Det viste sig så, at det ikke var den rigtige partner, for afstanden var nemlig, hvad der drev dem fra hinanden, fortæller Alhaji.

- Jeg tror, at jeg er meget nærværende i ting, og jeg vil gerne have, at personen er ved min side, og man kan lave ting sammen.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i sorg: Den værste dag i mit liv

Han slår dog fast, at der ikke er noget uvenskab at støve op mellem de to realitydeltagere.

- Der er ingen bad vibes. Vi har det godt sammen. Udover at vi ikke snakker. Men når vi er sammen til ting, så er der altid en god tone, og jeg er glad på hendes vegne.

Single igen

Til premieren på 'Ex on the beach'-sæsonen fortalte Alhaji ellers, at han havde fundet kærligheden, men holdt ikke mere end et par måneder.

- Jeg har været "single single" i to måneder. Ex og offtentligheden tog lidt over. Hun havde svært ved at håndtere det. Både opmærksomheden og at se programmet, fortæller Alhaji og fortsætter:

- Der var mange diskussioner omkring tingene. Det var lige meget, hvor mange gange jeg sagde til hende, at det ikke var sådan, det var. Det blev for meget til sidst.

LÆS OGSÅ: Anna Seneca i identitetskrise: Skifter kurs