Ditte og Louises store dag: Gyldne søstre

Ditte og Louise modtog en helt særlig pris ved 'Guldknappen 2023'.

LÆS OGSÅ: WHAT: Anna Lin tjekker ind på 'Paradise Hotel'

Makkerparret Louise Mieritz, 52, og Ditte Hansen, 52, modtog ALT for damernes Søstersindpris ved dette års 'Guldknappen 2023' i Operaen i København.

LÆS OGSÅ: TV 2-dramaserie vender tilbage: To nye stjerner i hovedrollerne

HER&NU fik en snak med Ditte Hansen inden showet, hvor hun både delte sine tanker om at udvise søstersind, men også fortalte om hvilke kvinder, der særligt har hjulpet hende i løbet af karrieren.

– Søstersind betyder mange ting, så som at have din søsters ryg, hjælpe, løfte op, give en forlomme og anerkende andre kvinder, sagde hun og mindedes dem, der har hjulpet hende.

– Jeg har lyst til at nævne Malene Schwartz, som virkelig har hjulpet mig. Hun var chef på Aalborg Teater. Hun så mit potentiale, brugte mig og gav mig det skulderklap, jeg havde brug for, fortalte hun.

LÆS OGSÅ: Nyforelsket Mette Helena: Gemmer kæresten væk

Louise og Ditte har ikke kun markeret sig inden for skuespil, men de har også kunnet bryste sig af at være manuskriptforfattere og instruktører. Gennem deres produktioner har de med humor og ærlighed skabt stærke kvindehistorier – senest med den prisvindende dramaserie 'Dansegarderoben' på TV 2, hvor man fulgte i hælene på 1970’ernes kvindeundertrykkelse i Cirkusrevyens garderobe.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Nikolaj Kirks kærlighed gennem 20 år

Til arrangementet modtog Kristine Esmer og Mille Skat, stifterne bag sportstøjfirmaet 'Planet Nusa', årets designpris 'Guldknappen'.