De ryger først ud af "Vild med dans"

Et par skal i aftenens program kridte skoene ekstra meget, hvis ikke bookmarkernes spådom skal gå i opfyldelse.

For første gang i denne sæsons "Vild med dans" skal ét af parrene smides ud af konkurrencen, og det ser særligt sort ud for den 25-årige Victor Gairy Aasmul og 33-årige Mille Funk. 

LÆS OGSÅ: Jeppe vil giftes med Janni

Det slår "Vild med dans"-ekspert Mathias Reimer Larsen fast i en pressemeddelelse. 

- "Vild med dans" er jo ikke kun en dansekonkurrence. Det er i lige så høj grad også en popularitetskonkurrence, og det gør, at vi tænker på tre navne. Men skal vi nævne én favorit til at ryge ud, så vurderer vi her og nu, at det bliver kajakroeren Victor Gairy Aasmul.

- Rachel Ellebye fra Årgang 0 fik også kun ni point ligesom Victor Gairy Aasmul i sidste uge, så hun kan bestemt heller ikke vide sig sikker i aften. Hun har til gengæld den kæmpestore fordel, at hun danner par med seerdarlingen Thomas Evers Poulsen, og det kan jo betyde, at vi må kigge på et tredje par for at finde den sidste deltager, som skal i omdans.

- Derfor holder vi også godt øje med Dot Wessman. Ja, hun fik ganske vist hele 12 point sidste fredag, men hendes dansepartner er den helt nye Nikolaj Lund, og dette kan give problemer for seerstemmer.

LÆS OGSÅ: Brødrene Millang gør op med stort tabu: Det er hårdt, og det er okay

Kajakroeren står til odds 2,75, mens Rachel Ellebye og Dot Wessman giver pengene 5,50 gange igen, hvis de ryger ud i aften.

LÆS OGSÅ: Giv dig selv en afslappende wellnessoplevelse – og glem alt om hverdagen