David efter tabt retssag: Jeg er uforstående

I dag faldt der dom i afgørelsen om pengepræmien fra 'Paradise Hotel'.

En årelang, offentlig strid mellem David Jarsbo og Sille Nimholm, der i 2021 vandt den 18. sæson 'Paradise Hotel', har nu fået sin afslutning.

Det er godt en måned siden, at realitystjernerne mødtes i Retten i Aarhus og fremlagde hver deres side af sagen, og i dag faldt dommen. David skal betale Sille en del af pengepræmien. Beløbet lyder på 107.500 kroner plus renter samt sagens omkostninger på 48.522 kroner, som skal betales til staten.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy indrømmer mediestunt

David sætter nu ord på afgørelsen. Det gør han i et opslag på Instagram.

- Jeg havde håbet på et andet udfald, men sådan skulle det ikke være. Jeg tabte sagen og dermed retten til at ophæve mit gaveløfte. Jeg har endnu ikke hørt begrundelsen for afgørelsen, men der er nu endelig sat et punktum! Jeg er ærgerlig og ikke mindst uforstående overfor, at et gaveløfte som dette skal fastholdes efter så acceptabel en opførsel, som jeg har stået model til gennem længere tid, skriver David og tilføjer:

- Det er heldigvis ikke alle løfter, som skal overholdes i det danske land. Man kan blive skilt på trods af, at man har lovet hinanden at elske og ære - til døden skiller. Man kan beholde sin bil efter et kærestebrud på trods af, at det er blevet italesat, at det er "vores bil". Men man kan åbenbart ikke trække et gaveløfte tilbage på trods af vold, truster, offentlig krænkelse og mange andre ting.

David har tabt sagen vedrørende gaveløftet, men der er en anden sag, han i dag vandt.

- Jeg har til gengæld vundet injurier sagen, hvilket jeg vælger at lægge mit fokus på. For på trods af, at der er blevet postet yderst krænkende ting om mig, talt grimt om min familie i podcasts, udvist fuldstændig acceptabel truende adfærd overfor min mor og delt personlige oplysninger om mig, som jeg havde delt med min daværende kæreste - så har jeg modsat Sille holdt tonen hele vejen igennem og ladet det være en sag mellem hende og jeg. Så jeg slutter den af her med at sige, at jeg er stolt af mig selv. Jeg har haft mig selv med hele vejen, og jeg kan se mig selv i øjnene.

David vil nu lægge sagen bag sig og se frem mod en god sommer.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har tabt 15 kilo