Taler ud om underretning: Det mest ubehagelige nogensinde

Jasmin Lind og Mika Schultz får massiv opbakning, efter de delte deres historie.

I går afslørede Jasmin Lind og Mika Schultz, at de for alvor har set bagsiden af medaljen ved at være kendte ansigter. Det skete, da de for en måned siden modtog et brev fra kommunen, som indkaldte dem til et møde efter en anonym underretning.

LÆS OGSÅ: Rolf Sørensen har hjerteproblemer: Melder fra til Tour de France

Nu fortæller Jasmin mere om, hvordan det var, og hvad der er sket efterfølgende. Det sker i et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-par sælger luksuslejlighed

- Nok et af de mest ubehagelige breve jeg har modtaget nogensinde. Især som førstegangs mor og mor på første måned blev jeg bekymret for, hvorvidt kommunen ville tage det seriøst. Det gjorde også ondt at vide, at der sad en person derude, som tænkte, at vi ikke er gode forældre for Elina, når man gør sit aller bedste, skriver Jasmin.

Brevet indeholdt ifølge YouTube-parret en indkaldelse til et møde, som heldigvis gik over al forventning, og sagen er nu lukket. Men det har fået dem til at reflektere over systemet.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness har født

- Jeg synes, at det er godt, at man anonymt kan henvende sig til kommunen, hvis man mener, at der er behov for, at kommunen skal tage en snak med en familie/forældre, som har problemer og kæmper. Men det er virkelig spild af ressourcer at indkalde familier, som fungerer og har det godt, skriver Jasmin og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Peter Birch og Philip May sammen i nyt program

- Jeg ved ikke, om det var en reel bekymring eller bare chikane, og jeg ved, at det er sket for andre offentlige personer. Jeg håber sådan at folk kan begynde at se offentlige personer som mennesker som også bare prøver deres bedste. Og at vi alle bare generelt kan være mere kærlige, milde, opløftende og mindre dømmende over for hinanden.

Fuld opbakning: Det er så modbydeligt

Til opslaget er der bred opbakning fra flere andre kendte, som ikke er helt så forstående som Mika og Jasmin.

LÆS OGSÅ: Sabrina Sau afslører ny kæreste

- Jeg har INGEN ord for den slags! Vi fik også en, da Kadera var FUCKING 4 DAGE GAMMEL!!! Det er så modbydeligt! Jeg håber, I er okay!! Og I skal vide, at ingen mennesker udover jer to ved præcis, hvad der er godt og ikke godt for Elina, lyder det fra Sarah Tiedt i en kommentar, og Hanne Münster stemmer i:

- What!! Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan man har samvittighed til at gøre sådan mod andre, lyder det fra YouTube-moren.

Også 'Paradise Hotel'-værten Rikke Gøransson, som inden længe selv bliver mor, er oprørt over episoden.

- Det lyder som chikane. Man må gerne synes alt muligt om offentlige personer - privat. Men det her, det er en af åsagerne til, at jeg personligt aldrig vil anbefale nogen at "blive kendt"! Og en lorte pris man betaler for at have et offentligt arbejde åbenbart, hvad end det nu måtte indebære, raser Rikke Gøransson i en story på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Kronprins Christian afslører: Denne person gav ham huen på

- What a fucking shitty person! Mega tarveligt at gøre imod to nybagte unge forældre. Hvis du var ægte bekymret, kunne du skrive personligt til dem. Eller sætte dit kujon navn og ansigt på brevet, raser Rikke Gøransson i en story på Instagram.