Casper Christensen får ny tv-makker

I den nye serie ser man Casper Christensen i en helt ny rolle.

Casper Christensen og Mikael Bertelsen står bag et nyt dokumentarisk interview-eksperiment, der er optaget både i Danmark og udlandet. Alle gæster er håndplukket af Casper Christensen – og tæller både internationale og danske navne.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-stjerne gift for tredje gang

Fokus er mødet imellem ham og dem, og det munder ud i, at seerne vil få et nyt blik på ikke bare gæsterne, men også på Casper Christensen; en indsigt om deres personlighed, som de måske kun ellers viser, når kameraet eller båndoptageren normalt er slukket; samtaler om livets store spørgsmål og udfordringer, som Casper Christensen genkender fra sit eget liv.

LÆS OGSÅ: Farvel København: 'Årgang 0'-deltager drømmer om ro og natur

Emner som tro, misbrug, venskab, berømmelse, grådighed, kønsidentitet, rollespil, seksualitet, succes, svigt og forældreskab. Mikael Bertelsen er Casper Christensen hjælper, hans sparringspartner, og i fællesskab skaber de en generøs oplevelse.

De har nemlig blandet blod på noget helt afgørende for programmets intention: Casper Christensen og Mikael Bertelsen vil afvænne hinanden med at jagte den næste joke og monopolisere samtaler med, at ”det hele bare er for sjov”. Det er derimod ærlighed og dybde, de afsøger hos hinanden og gæsterne.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltagers forfærdelige fortid: Søster dræbt i Marokko

Hverken den endelige titel eller premieredatoen for den nye serie er endnu fastlagt, men indtil videre hedder serien 'Det store spørgsmål', og den vil komme på Viaplay i løbet af efteråret.

LÆS OGSÅ: Afslører ny sæson