Ann Hjort og Finn Nielsens glæde: Venner for livet

Selvom Ann Hjort og Finn Nielsen ikke længere er sammen udgør de et godt makkerpar.

Bare fordi man ikke kan leve sammen, så kan man godt dele livet sammen, og det er skuespillerne Ann Hjort og Finn Nielsen et dejligt eksempel på.

LÆS OGSÅ: Røg på skadestuen: Pilou spiste dronning Ingrids skod

– Se, hvor glade vi er, sagde Finn Nielsen, 86, som strålede af stolthed over sin yngste søn, 30-årige Anton Hjort Nielsen, der er gået i sine forældres fodspor og er blevet skuespiller. Finn og Anton fulgtes med Antons mor, Ann Hjort, til premieren på Ørkenens Sønner showet 'Fingeren på pølsen' på Bakken.

Ann Hjort og Finn Nielsen mødtes under optagelserne til 'Nissebanden i Grønland' i 1989, og de blev skilt i 2010. Finn har også en 56-årig søn, filminstruktøren Casper Joel Nielsen, fra et tidligere forhold.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Nikolaj Kirks kærlighed gennem 20 år

En kæmpe gave

– Vi holder jo jul sammen, også med Casper, hans kone og deres barn. Det har vi gjort i mange år, og det tror jeg, vi bliver ved med. Vi ses meget, og vi snakker meget om, hvor fantastisk det er, at vi faktisk har det så godt sammen. Vi har det bedre nu, end da vi levede sammen som hund og kat. Det er en kæmpe gave, at vi kan være sammen om vores sønner. Jeg betragter jo også Casper lidt som min søn, sagde Ann Hjort, 67.

LÆS OGSÅ: Efter hemmelig tur til Madrid: Nu afviser hun forhold til kronprins Frederik

Finn havde ikke så mange kommentarer om sin kæreste, Vivi.

– Hun er oppe i Nordjylland, og jeg er her, lød det. Til gengæld ville han gerne tale kærligt om sit gode forhold til Ann Hjort.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Baris afslører kønnet

– Det er jo en kæmpe gave. Jeg gik ned flaget, da vores forhold sluttede, men til gengæld har jeg fået en ven for livet, og vi er så meget sammen som muligt.

LÆS OGSÅ: Astas genbrugsguld: Kan du huske kjolen fra 2018?